CRUCE în drum pentru primarul Rareş Mănescu, "Născut 2012-Decedat 2020" FOTO

| 09 apr, 14:21

Președintele Fundației "Din Suflet, Pentru Suflet", Ștefan Florescu, a postat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii primite de la cetățenii Sectorului 6 care au recurs la un gest disperat. Locuitorii au pus o cruce în mijlocul unei străzi din Sectorul 6 pe care au scris "Gropa primarului care este" și "Născut 2012-Decedat 2020".

Locuitorii Sectorului 6 au făcut un altar în mijlocul drumului. Ei au pus o cruce într-o groapă din asfalt și au aranjat iarbă lângă o candelă. Oamenii s-au săturat de "reparațiile fictive" ale drumurilor și au apelat la unul dintre cetățenii activi ai Sectorului 6, președintele Fundației "Din Suflet, Pentru Suflet", Ștefan Florescu.

Ștefan Florescu a susținut că situația în care se află Sectorul 6 este cu adevărat tragică, de când în fruntea acestuia se află primarul Rareș Mănescu.

"Aceste fotografii mi-au fost trimise de un locuitor al Sectorului 6 din cartierul Drumul Taberei, din categoria «râsu' plânsu'» sau «haz de necaz». Trecând peste aceste aspecte, situația în care se află Sectorul 6 este cu adevărat tragică, cu Rareș Mănescu la «cârmă» zilnic, oamenii își distrug mașinile în craterele de pe străzile Sectorului 6! în multe dintre cazuri este vorba de străzi care pe hârtie figurează ca fiind "asfaltate"... însă, realitatea din teren este alta...", a scris președintele Fundației "Din Suflet, Pentru Suflet", Ștefan Florescu pe pagina sa de Facebook, potrivit b365.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ