De ce n-are Măneasca șapcă

| 26 aug, 2013

Plesneala mediatică și politică la care e supusă Ramona Mănescu, despre capabilitățile manageriale ale căreia n-am cunoștință, dar mi se pare absurd să te pronunți asupra lor înainte să și le probeze, e din ciclul „de ce n-ai șapcă”. Dacă n-are dosar, e nevastă. Dacă nu-i curvă, e nepricepută.

Aud că nici Ramona Mănescu, proaspăt învestită la Transporturi, nu e bună de ministru. Pentru că – în lipsa impardonabilă a unui dosar de corupție - e nevastă-sa lui Rareș, primar de sector, trezorier al PNL și prieten cu președintele partidului. Dacă era și ea luată cu vreun dușman, poate mergea, dar așa o dau iar liberalii în familioane politice și, într-o societate pură ca a noastră, așa ceva e indamisibil. Reproșurile, cele mai multe venite de la niște curve virgine ale politicii și presei, sună extrem de interesant în contextul în care cumetria e de când hăul principalul criteriu de parvenire pe funcțiile decizionale din România. Țara în care trei dintre primii patru demnitari ai țărișoarei au neamuri foarte apropiate bine înfipte in politică și pe atleții moralității i-a apucat subit îngrijorarea pentru impuritatea mediului politic autohton.

Cică nici nu se pricepe la domeniul pe care-l va păstori și nici n-are proiecte. Adevăru-i că de-atâta transpartinică pricepere, probată postrevoluționar în toate regimurile, avem niște transporturi de lumea a treia, iar liberala blondă (blasfemie, deși a fost și roșcată), europarlamentar cu prestație publică mai mult decât decentă, ar strica șirul interminabil al pricepuților în domeniu. Dacă scotea femeia niște hărți brăzdate cu markerul din poșetă, era cu totul altceva. Mustea asfaltul dn poteci precum țițeiu-n deșertul Emiratelor, aducea imediat Gruia paralele-n paporniță și îngropa CFR Marfă în investiții, plus că se împăca belgianu’ de la Tarom cu românii uzurpatori și treceau păsările aerului pe profit.

În plus, a zis nasoale despre DNA. Și – să vezi tupeu! – a cerut public desființarea poliției politice a lui Traian Băsescu. Deci sigur are ceva de ascuns și e pe mână cu marii corupți. Ale căror ordine ticăloase le va pune în aplicare negreșit.

Plesneala mediatică și politică la care e supusă Ramona Mănescu, despre capabilitățile manageriale ale căreia n-am cunoștință, dar mi se pare absurd să te pronunți asupra lor înainte să și le probeze, e din ciclul „de ce n-ai șapcă”. Dacă n-are dosar, e nevastă. Dacă nu-i curvă, e nepricepută. N-am nici cea mai vagă idee dacă Ramona Mănescu e soluția potrivită, adecvată locului și contextului. Înclin să cred că, pe foamea asta de bani la buget, cu ochii președintelui în ceafă și pe fondul hârâielilor dintre liberali și pesediști, nu va face mare brânză.

Am rezerve mari asupra prestației politice din ultima perioadă a lui Crin Antonescu. Liberalii mi se par marii perdanți ai guvernării de coaliție. Însă mi se pare de un prost gust absolut tipul ăsta de demolare preventivă...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

14 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 sep, 2013
miki
ciutak
pai si tu bai ciutak, dak nu esti urat, esti prost, dak nu esti idiot, esti oligofren!! lasa bre, tu sa fii retevist, ca balele-ti curg garlaaaaaaaaaaaaaa...
03 sep, 2013
drumaru
ramona
NOI, DRUMARII, O ASTEPTAM PE RAMONA SA PRESTEZE PE AUTOSTRAZI SI TROTUARE, CA TOATA LUMEA ZICE CA-I BUNA!!
01 sep, 2013
boorr
CIUTACU SAU LIMBRICUL MICROCEFAL
BESTIA ASTA DE CIUTACU ,SE DA CA NU-NTELEGE,FACE PE PROSTUL IN PAUSOI,PAI MAI LIMBRICULE DACA ASTA NICI USTUROI N-A MANCAT NICI GURA NU-I MIROASE DE CE NU O IEI DE NEVASTA,PAI CAND SUNT ATATEA EVIDENTE TU O INTORCI CA LA PLOIESTI SI TOT IN BASE DAI,CE VEI FACE BACELA ORDINARA CAND NU VA MAI FI BASE,PE UNDE ITI VEI MAI ARUNCA BALELE???
27 aug, 2013
ALEXIA
N-am nicio treaba ca Maneasca (cum ii zici tu...hmmm, cam otevist) e nevasta lui barbat-su. Eu ma asteptam ( naiva ,desigur) ca Dna Manescu sau oricine in locul ei ar fi fost desemnat ,sa precizeze cateva puncte pe care le considera a fi cele mai importante din programul sau la conducerea ministerului. Nu intra in discutie programul USL (putin din ce era trecut in program mai aduce ceva cu realitatea). Ma gandesc ca era o minima forma de respect fata de cei ce au atatea asteptari(???) de la aceasta institutie. Si era un moment f. bun sa faca aceste precizari la investire (sau a o scurta conferinta de presa dupa depunerea juramantului). Sau macar intr-un CV sa apara ceva legat de experienta in administratie...cursuri si vrafuri de diplome in tara sau in afara,au marea majoritate din guvern ,dar se stie ca teoria cu practica au un conflict major dintotdeauna). In ceea ce- l priveste pe Crin Antonescu ...CEA MAI MARE DECEPTIE din ultimii ani...sper sa aiba decenta sa renunte la nefericita idee de a candida la presedintie. Am trecut prin multe rele in ultimii ani ca sa mai inghitim inca un bolovan.
27 aug, 2013
Ilie
Remember
Dupa ce pdl-ul si marinarul au creditat-o ca ministru pe udrea e absurd sa mai poti spune de altcineva ca e prost, ca nu are experienta, ca e sustinuta datorita relatiilor personale etc. Dumnezeule, astia care au pus-o pe udrea ministru mai indraznesc sa vorbeasca? Ce o recomanda pe udrea (in afara slipului cu animal print)???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ