De ce n-are Măneasca șapcă

| 26 aug, 2013

Plesneala mediatică și politică la care e supusă Ramona Mănescu, despre capabilitățile manageriale ale căreia n-am cunoștință, dar mi se pare absurd să te pronunți asupra lor înainte să și le probeze, e din ciclul „de ce n-ai șapcă”. Dacă n-are dosar, e nevastă. Dacă nu-i curvă, e nepricepută.

Aud că nici Ramona Mănescu, proaspăt învestită la Transporturi, nu e bună de ministru. Pentru că – în lipsa impardonabilă a unui dosar de corupție - e nevastă-sa lui Rareș, primar de sector, trezorier al PNL și prieten cu președintele partidului. Dacă era și ea luată cu vreun dușman, poate mergea, dar așa o dau iar liberalii în familioane politice și, într-o societate pură ca a noastră, așa ceva e indamisibil. Reproșurile, cele mai multe venite de la niște curve virgine ale politicii și presei, sună extrem de interesant în contextul în care cumetria e de când hăul principalul criteriu de parvenire pe funcțiile decizionale din România. Țara în care trei dintre primii patru demnitari ai țărișoarei au neamuri foarte apropiate bine înfipte in politică și pe atleții moralității i-a apucat subit îngrijorarea pentru impuritatea mediului politic autohton.

Cică nici nu se pricepe la domeniul pe care-l va păstori și nici n-are proiecte. Adevăru-i că de-atâta transpartinică pricepere, probată postrevoluționar în toate regimurile, avem niște transporturi de lumea a treia, iar liberala blondă (blasfemie, deși a fost și roșcată), europarlamentar cu prestație publică mai mult decât decentă, ar strica șirul interminabil al pricepuților în domeniu. Dacă scotea femeia niște hărți brăzdate cu markerul din poșetă, era cu totul altceva. Mustea asfaltul dn poteci precum țițeiu-n deșertul Emiratelor, aducea imediat Gruia paralele-n paporniță și îngropa CFR Marfă în investiții, plus că se împăca belgianu’ de la Tarom cu românii uzurpatori și treceau păsările aerului pe profit.

În plus, a zis nasoale despre DNA. Și – să vezi tupeu! – a cerut public desființarea poliției politice a lui Traian Băsescu. Deci sigur are ceva de ascuns și e pe mână cu marii corupți. Ale căror ordine ticăloase le va pune în aplicare negreșit.

Plesneala mediatică și politică la care e supusă Ramona Mănescu, despre capabilitățile manageriale ale căreia n-am cunoștință, dar mi se pare absurd să te pronunți asupra lor înainte să și le probeze, e din ciclul „de ce n-ai șapcă”. Dacă n-are dosar, e nevastă. Dacă nu-i curvă, e nepricepută. N-am nici cea mai vagă idee dacă Ramona Mănescu e soluția potrivită, adecvată locului și contextului. Înclin să cred că, pe foamea asta de bani la buget, cu ochii președintelui în ceafă și pe fondul hârâielilor dintre liberali și pesediști, nu va face mare brânză.

Am rezerve mari asupra prestației politice din ultima perioadă a lui Crin Antonescu. Liberalii mi se par marii perdanți ai guvernării de coaliție. Însă mi se pare de un prost gust absolut tipul ăsta de demolare preventivă...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

14 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 aug, 2013
pensionar
De 23 ani suntem condusi de grupuri de interes de familie, prietenie, si sponsori, nu e nici un aspect profesional.Si mai batem joc de ceusescu dar acelsi lucru numai spunem doamne, domni, nu tovarasi.PENTRU ASTA E PACAT CA DIN LAC SUNTEM PICATI IN PUTI.
26 aug, 2013
CRINA
PENALII ?
DACA ACEST MINISTRU, NU FACE CURATENIE, E JALE...
“Pentru fostul ministru,penalul Relu Fenechiu, managementul privat înseamna ca aceia care au devalizat ani la rând sistemul feroviar românesc, cum este cazul directorilor Micu, Dorobanțu sau Ghibu, trebuiesc promovaţi ca manageri privaţi, dar remuneraţi împărăteşte. Astfel, devalizatorul de ieri, este de astăzi managerul de succes şi, ca atare, trebuie plătit cu mii de euro pe lună.
Practic, Fenechiu a continuat campania de distrugerea cu bună ştiinţă a căilor ferate… Valentin Dorobanţu, managerul privat de la CFR Călători, va fi verificat de Consiliul Concurenţei pentru desfiinţarea a peste 150 de trenuri de călători , toate rentabile pentru companie .
Totodată, inspectorii de concurenţă vor analiza şi modul de acordare a subvenţiei alocate anual de către Ministerul Transporturilor pentru operatorii privaţi de transport feroviar de persoane .
Mai mult, Valentin Dorobanţu s-a înţeles cu liderul sindical Iulică Măntescu ca angajaţii care au manifestat împotriva Guvernului „să fie consideraţi în deplasare în interesul serviciului"
26 aug, 2013
NICOLAE VIOREL
pensii anticipate partial
D-LE CIUTACU. iNTREBATI-O PE DOANA CIMPEANU CIND SI DACA VA REDUCE PENALIZAREA DE 0.75% LA PENSIA ANTICIPATA PARTIAL.
eU TIMP DE 41 ANI AMCOTIZAT INTEGAL NU AM PENALIZAT STATUL CU NIMIC.
mERIT SI EU O EMSIE INTREAGA DUPA ATITIA ANI DE MUNCA NU PENSIE REDUSA CU 45% ADICA UN AJUTOR DE SOMAJ PRELUNGIT CA ASTA -I PENSIA ANTICIPATA PARTIALA.
mERIT MAI MULT DE ATIT PENTRU CEI 41 ANI DE MUNCA DA SAU NU
IMI ADUC AMINTE CA ATUNCI CIND S-A VOTAT PENSIA IN PARLAMENT CEI DE LA USL MAI AVEAU PUTIN SI SE DADEAU CU CAPUL DE PUPITRE IN PARLAMENT DE CIT DE CRIMINALA ESTE LEGEA
ACUM FAC O MUTEASCA
SAU NU A FOST DECIT O VRAJEALA ELECTORALA
IN CAZUL ASTA USL= PDL ACEIASI MIZERIE
VEDETI CA VIN EUROPARLAMENTARELE SI S-A PUTEA SA VA DUCETI LA VOT DOAR VOI MEMBRI GUVERNULUI
NIICULAE VIOREL
BUCURESTI
PS. D-LE CIUTACU MA IERATI, NU ARE LEGATURA CU SUBIECTUL DAR IN ALTA PARTE NU STIU A INTRA.
VA ROG TRANSMITETI INTREBAREA D-NEI MINISTRU SA AFLAM CU URECHILE NOASTRE DACA NE-A MINTIT IN CAMPANIE
26 aug, 2013
VALI
Foarte bun editorialul. Ministrii se pun , ca mai peste tot in lumea asta pe criterii politice. De aceea sunt cohorte de subsecretari care se trebuie sa se priceapa in domeniul respectiv.
Din punctul meu de vedere un ministru este un fel de manager, care trebuie sa administreze un domeniu de activitate.
Bine ca a fost Basescu specialist in navigatie maritima, asa am ajuns sa nu mai avem flota...
26 aug, 2013
Moshu'
slabut
Tie Victoras ti se pare normal ca sa angajam in functii inalte in stat frati, surori, sotii, fini, etc. Si faptul ca presa semnaleaza un fapt, tie ti se pare plesneala mediatica. Bre, mai faceti si voi presa?
26 aug, 2013
ockiu
cu eba la europarlamentare e perfect normal .
26 aug, 2013
Moshu'
situatia ebei e similara cu a dacianei sarbu, adinei vladean, ramonei manescu, samd.
26 aug, 2013
Nevermind
da da da
eba e singura virgina ca si famiglia ei. Cam asta e diferenta pe care esti un pic incapabil sa o vezi. Daca totusi reusesti, o sa remarci si faptul ca fix aia zbiara de ceilalti ca's curve.
27 aug, 2013
rad_de_prosti
moshu ramolit
ba boule dar EBA e buna plavane ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ