De ce n-are Măneasca șapcă

| 26 aug, 2013

Plesneala mediatică și politică la care e supusă Ramona Mănescu, despre capabilitățile manageriale ale căreia n-am cunoștință, dar mi se pare absurd să te pronunți asupra lor înainte să și le probeze, e din ciclul „de ce n-ai șapcă”. Dacă n-are dosar, e nevastă. Dacă nu-i curvă, e nepricepută.

Aud că nici Ramona Mănescu, proaspăt învestită la Transporturi, nu e bună de ministru. Pentru că – în lipsa impardonabilă a unui dosar de corupție - e nevastă-sa lui Rareș, primar de sector, trezorier al PNL și prieten cu președintele partidului. Dacă era și ea luată cu vreun dușman, poate mergea, dar așa o dau iar liberalii în familioane politice și, într-o societate pură ca a noastră, așa ceva e indamisibil. Reproșurile, cele mai multe venite de la niște curve virgine ale politicii și presei, sună extrem de interesant în contextul în care cumetria e de când hăul principalul criteriu de parvenire pe funcțiile decizionale din România. Țara în care trei dintre primii patru demnitari ai țărișoarei au neamuri foarte apropiate bine înfipte in politică și pe atleții moralității i-a apucat subit îngrijorarea pentru impuritatea mediului politic autohton.

Cică nici nu se pricepe la domeniul pe care-l va păstori și nici n-are proiecte. Adevăru-i că de-atâta transpartinică pricepere, probată postrevoluționar în toate regimurile, avem niște transporturi de lumea a treia, iar liberala blondă (blasfemie, deși a fost și roșcată), europarlamentar cu prestație publică mai mult decât decentă, ar strica șirul interminabil al pricepuților în domeniu. Dacă scotea femeia niște hărți brăzdate cu markerul din poșetă, era cu totul altceva. Mustea asfaltul dn poteci precum țițeiu-n deșertul Emiratelor, aducea imediat Gruia paralele-n paporniță și îngropa CFR Marfă în investiții, plus că se împăca belgianu’ de la Tarom cu românii uzurpatori și treceau păsările aerului pe profit.

În plus, a zis nasoale despre DNA. Și – să vezi tupeu! – a cerut public desființarea poliției politice a lui Traian Băsescu. Deci sigur are ceva de ascuns și e pe mână cu marii corupți. Ale căror ordine ticăloase le va pune în aplicare negreșit.

Plesneala mediatică și politică la care e supusă Ramona Mănescu, despre capabilitățile manageriale ale căreia n-am cunoștință, dar mi se pare absurd să te pronunți asupra lor înainte să și le probeze, e din ciclul „de ce n-ai șapcă”. Dacă n-are dosar, e nevastă. Dacă nu-i curvă, e nepricepută. N-am nici cea mai vagă idee dacă Ramona Mănescu e soluția potrivită, adecvată locului și contextului. Înclin să cred că, pe foamea asta de bani la buget, cu ochii președintelui în ceafă și pe fondul hârâielilor dintre liberali și pesediști, nu va face mare brânză.

Am rezerve mari asupra prestației politice din ultima perioadă a lui Crin Antonescu. Liberalii mi se par marii perdanți ai guvernării de coaliție. Însă mi se pare de un prost gust absolut tipul ăsta de demolare preventivă...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

14 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ