SURSE – Gest la rupere în Congresul PNL: Cine l-a lucrat pe Crin?

| 27 iun, 2014

Crin Antonescu a fost ‘aruncat’ de langa Klaus Iohannis la Congresul PNL.

Atunci cand s-au stabilit locurile in prezidiu, mana dreapta a lui Klaus Iohannis era Crin Antonescu. Numai ca, supriza, la momentul inceperii Congresului, locurile au fost schimbare si langa Klaus Iohannis a ajuns primarul sectorului 6, Rares Manescu, despre care liberalii spun ca-si doreste sa fie sef la partid.

Ce s-a intamplat cu Crin Antonescu? A fost mutat langa Mircea Ionescu Quintus si afara din prima linie a partidului.

Intrebat de ce nu sta Crin Antonescu langa el si daca s-a intamplat ceva, Iohannis a raspuns: “O eroare tehnica. Va asigur ca nu e nimic la mijloc, pur si simplu este o eroare tehnica”, potrivit ştiripesurse.ro.

Nimic nu l-ar fi impiedicat insa, pe Iohannis, sa remedieze pe loc ‘eroarea tehnica’ si sa mute pur si simplu ‘calaretii’ cu numele.

Langa Iohannis au stat, astfel, Rares Manescu, liderii parlamentari ai PNL, Puiu Hasotti si George Scutaru, seful CJ Buzau Cristinel Bigiu, secretarul general Marian Petrache, seful CJ Mures Ciprian Dobre,

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ