Verhofstadt – Crin minte de îngheață apele!

| 27 iun, 2014

Liderul grupului ALDE îl contrazice pe fostul președinte PNL când acesta afirmă că soţia lui s-a bucurat de sprijinul lui Guy Verhofstadt pentru a obține o funcţie de vicepreședinte al Parlamentului European.

Deși Verhofstadt a vrut să intervină telefonic în direct în emisiunea în care Antonescu era prezent, ca să îi scoată în evidență minciunile, acesta nu a fost lăsat de către moderatorul/consilierul lui Antonescu.

Trecerea europarlamentarilor liberali de la grupul ALDE la PPE a fost chiar mai tumultoasă decât s-a speculat inițial. Antonescu a încercat să își mai ridice cota în partid, joi seara, la emisiunea lui Rareș Bogdan, contracarând afirmațiile Noricăi Nicolai, potrivit cărora Antonescu a urmărit să îi asigure cu orice preț soției sale, Adina Vălean, o funcție de vicepreședinte al PE, negociind funcția atât cu grupul ALDE, cât și cu cel al popularilor.

Antonescu a afirmat în emisiunea de pe Realitatea TV că Verhofstadt a propus-o și și-a oferit susținerea pentru ca Vălean să ajungă în funcția de vicepreședinte al PE. Europarlamentarul belgian a dorit să intervină telefonic în cadrul emisiunii pentru a dezminţi informaţia, însă moderatorul, devotat cu sfințenie lui Antonescu, i-a refuzat dreptul la replică, explicând că nu admite ca în discuţiile din studio să intervină alte persoane în afara invitaţilor săi.

"Domnul Antonescu spune exact opusul", l-a contrazis liderul ALDE pe fostul președinte PNL, într-o intervenție telefonică la Antena 3. Verhofstadt a precizat că nu i-a promis niciodată postul de vicepreședinte Adinei Valean și că Antonescu minte cu seninătate în această chestiune. De asemenea, fostul prim-ministru belgian și-a manifestat îngrijorarea față de fuziunea PNL cu partidul lui Băsescu.

Citeşte şi: Liderul ALDE strigă TRĂDARE: Antonescu şi Adina Vălean m-au MINŢIT

Nu este pentru prima dată când afirmațiile lui Crin Antonescu referitoare la aderarea la grupul popularilor europeni sunt puse sub semnul întrebării. Au existat și în trecut speculații cu privire la anumite întâlniri secrete între Antonescu și Jean-Claude Juncker, candidatul PPE pentru funcția de Președinte al Comisiei Europene.

Întâmplător sau nu, s-a vorbit și despre o întâlnire între Antonescu și Traian Băsescu la Bruxelles, tocmai de Valentine’s Day, când Antonescu susține că se afla în capitala Belgiei împreună cu soția sa. Potrivit agendei oficiale a președintelui, Băsescu se afla și el în acel moment într-o vizită ad-hoc la Bruxelles, participând la o întâlnire cu preşedintele CE, Jose Manuel Barroso.

De data aceasta, însă, chiar dacă moderatorul de casă al lui Antonescu nu a îngăduit confruntarea în direct între variantele celor doi despre propunerea pe funcție a Adinei Vălean, Verhofstadt l-a pus pe punct pe Antonescu și a dezvăluit minciuna fostului candidat la președinție. Nu este un zvon, nu este o opinie, este afirmația unui candidat pentru președinția Comisiei Europene: Crin Antonescu minte de îngheață apele!

Citeşte şi: Adina Vălean, contaatac la Norica Nicolai şi Guy Verhofstadt

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 iun, 2014
Aurel
minte
Sa stie domnul Verhofstadt ca Antonescu minte mereu nu numai acum.Marele castig este si cel mai important, numeni nu-l mai crede.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ