Antonescu: PNL va depune moţiune de cenzură pe CAS şi profit reinvestit, dacă Guvernul nu ia măsuri până la 1

| 11 mar, 2014

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, marţi, că PNL cere Guvernului să adopte până la 1 mai măsurile privind scăderea CAS cu 5% şi neimpozitarea profitului reinvestit, precizând că în caz contrar liberalii vor depune moţiune de cenzură.

"Decizia PNL este să cerem Guvernului Ponta 3 să adopte până la 1 mai anul curent măsura scăderii CAS cu 5% şi măsura neimpozitării profitului reinvestit. Dacă nu se va întâmpla, atunci PNL va depune moţiune de cenzură", a spus Antonescu, marţi seară, după şedinţa liderilor liberali.

Antonescu a declarat, marţi, că după ceea ce a văzut în Parlament la angajarea răspunderii Guvernului, fapt pe care l-a catalogat drept "un simulacru" şi "o glumă", consideră că ar fi neserios ca liberalii să mai iniţieze o moţiune de cenzură.

Antonescu a fost întrebat dacă PNL intenţionează să mai depună o moţiune de cenzură. "După ce am văzut eu astăzi în Parlament, după simulacrul, gluma, care a avut loc azi în Parlament, aproape că mi se pare neserios să mai vorbim despre moţiune de cenzură. Că pentru a depune o moţiune de cenzură trebuie să ai la ce ... dar o să vă spun după", a răspuns Antonescu, înaintea reuniunii Biroului Politic al PNL.

Şedinţa plenului reunit al celor două Camere ale Parlamentului în care Guvernul şi-a asumat răspunderea pe un program politic a durat 20 de minute, premierul susţinând un discurs de aproape cinci minute.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ