PNL se face de râs, atacând programul la care a lucrat

| 12 mar, 2014

Liberalii nu intenţionează să rateze şansa depunerii unei moţiuni de cenzură împotriva foştilor parteneri de guvernare.

Guvernul Ponta 3 şi-a angajat marţi răspunderea în faţa Parlamentului pe un program de măsuri pe care intenţionează să-l aplice până în 2016. La o analiză atentă asupra acestor măsuri se observă clar că acestea sunt preluate aproape integral din vechiul program de guvernare al USL. În acest context, o moţiune de cenzură din partea PNL  pe actualul program de măsuri, cu toate că au fost presiuni să se depună, ar fi un demers penibil. Totuşi, PNL nu renunţă la depunerea moţiunii de cenzură.

„Este un program care va cuprinde principalele acţiuni şi principalele direcţii de acţiune ale Guvernului în perioada următoare. Evident că nu l-am inventat peste noapte, ci este inspirat aproape în totalitate din programul de guvernare aprobat în 2012, dar sunt lucruri care s-au realizat deja şi nu are rost să ni le mai propunem încă o dată şi sunt şi lucruri noi care au apărut într-un an şi jumătate şi, evident că acestea trebuie să fie asumate de Guvern şi aprobate de către Parlament”, a declarat Victor Ponta săptămâna trecută.

Totuşi, liberalii nu intenţionează să rateze şansa depunerii unei moţiuni de cenzură împotriva foştilor parteneri de guvernare. Surse din PNL au declarat că BPN al PNL a decis ca liberalii să depună o moţiune de cenzură dacă Guvernul nu adoptă măsura reducerii CAS cu 5 puncte procentuale până la 1 mai 2014. Dacă informaţia se dovedeşte a fi adevărată, acest demers reprezintă un joc mişelesc făcut de PNL, în contextul în care se cunoaşte foarte bine că potrivit calendarului stabilit în momentul în care liberalii făceau parte din USL, reducerea CAS era programată pentru a fi aplicată în luna iulie 2014. Ca şi în scenariul ratat cu ieşirea de la guvernare, Crin Antonescu caută tot felul de motive pentru a ataca Guvernul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 mar, 2014
cantautor
PNL-ul a anuntat o posibila motiune daca nu se realizeaza 2 masuri..
intre programul la care s-a lucrat si azi,au trecut 3 ani...
era timp berechet
promisiuni...
nu este nici o rusine,fiind in opozitie,sa critici puterea...pentru singurele masuri liberale din program,neadoptate in dauna ajutoarelor sociale,de care beneficiezi si tu...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ