Liviu Dragnea: Sperăm în continuare că USL se va reface

| 16 mar, 2014

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminică, într-o conferință de presă susținută la Alexandria, că speră în continuare la refacerea USL.

"Noi sperăm în continuare ca USL să nu dispară. Încercăm și facem tot ce este posibil ca obiectivele asumate de USL și prezentate cetățenilor în decembrie 2012 să fie îndeplinite pas cu pas. Suntem dispuși să facem foarte multe lucruri pentru ca USL să existe și eventual, dacă este posibil, să se refacă. Faptul că noi am constituit încă din noiembrie 2010 acest proiect politic, care s-a dovedit unul de succes, românii acordându-ne o încredere uriașă, înseamnă că avem și obligații", a precizat liderul social-democrat.

Liviu Dragnea a participat, duminică, la instalarea în funcție a noului prefect al județului Teleorman, Daniela Carmen Dan.

Tag-uri: liviu dragnea, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 mar, 2014
emilia
Pai cum sa se mai refaca USL...un pahar cu apa daca arunci apa din el , o mai poti ,,strange " la loc in pahar ?
Asa e si cu USL se mai reface cand o face plopul pere si rachita micsunele .
Pe tine Dragnea , ar trebui sa te intereseze problemele care le ai cu DNA .....asta nu te arde la degete ?
Sau ai musmuluit acuzatia care o porti in carca !!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ