Iohannis: Ruperea USL nu exclude o viitoare coaliţie la guvernare între PNL şi PSD

| 13 mar, 2014

Prim-vicepreşedintele PNL Klaus Iohannis a declarat, joi, că ruperea USL nu exclude o coaliţie de guvernare între liberali şi social-democraţi, "când se va ivi".

"În practică s-a văzut că lucrurile pot fi aduse la un numitor comun. USL s-a rupt, dar asta nu înseamnă că trebuie să ştergem tot cu buretele. A funcţionat, chiar şi la guvernare. În opoziţie a funcţionat excelent, dar chiar şi la guvernare a funcţionat bine un an jumate. Nu se va reveni în alianţă, fiindcă alianţa a fost USL, ea a fost denunţată. Asta nu înseamnă că nu se poate gândi o coaliţie de guvernare între liberali şi social-democraţi. Nu acum, într-o altă etapă, când se va ivi. Nu pot fi excluse astfel de scenarii şi, în măsura în care liderii acestei coaliţii vor colabora foarte bine, se pot obţine rezultate", a răspuns Iohannis, transmite Mediafax.

Acesta a precizat, răspunzând unei întrebări, că "PNL ar fi putut fi mai incisiv" în timpul guvernării USL.

Tag-uri: Klaus Iohannis, PNL, psd, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ