Starleta Udrea cheamă “poporul” la protest în Piața Louis Vuitton

| 12 mar, 2014

Domnișoara Elena Udrea, președintele neoficial al Partidului Mișcarea Populară, vrea mai nou să devină starletă de Hollywood.

În afară de dorința sa de a fi distribuită pentru rolul de președinte, ce alt motiv ar putea avea fostul ministru al Turismului pentru a pune pe pagina sa de Facebook clipuri cu efecte speciale, în care gesticulează amplu și se adresează “poporului”?

Cel mai recent clip realizat de Elena Udrea are ca idee centrală “chemarea românilor” la protest împotriva Guvernului, la o manifestare a “dezaprobării și indignării”. Momentul comic ce o are drept protagonistă pe “preferata” președintelui Traian Băsescu a generat într-adevăr reacții din partea oamenilor, dar nu sunt cele pe care aceasta miza.

Printre comentariile la clipul cu Elena Udrea întâlnim manifestări ale admirației fanilor (Gabos Valentin a scris “Să-i mănânc gurița!”), opinii ale conspiraționiștilor (Skipy Skipy a scris că tot ce se întâmplă este un plan al “masonilor care urmăresc decimarea poporului român”), reacții dezinteresate (Vasile Corina a scris “neinteresant”) și contestări (Peter Kiss a scris “ideea este că nu vă mai crede nimeni, degeaba umblați în blugi și aveți partid nou. Așa că lăsați-o baltă”).

Opinia generală a fanilor Elenei Udrea este că aceasta tinde să se ia prea în serios și să-și supraestimeze capitalul de încredere și credibilitate. Deși are ambiția de a ajunge președintele României cu sprijinul lui Traian Băsescu, “prestanța” de politician a doamnei Udrea și “vuittonismele” repetate, alături de scorurile dezastruoase din sondajele de opinie, tind să-i dea planurile peste cap.

Din fericire, prin excentricitățile prin care atrage atenția ziarelor tabloide, Elena Udrea își construiește o imagine mai apropiată de cea a Biancăi Drăgușanu și în totală opoziție cu cea a doamnei “de fier”, Margaret Thatcher, de exemplu. Oricum, mult succes domnișoarei Udrea în cariera sa de starletă PMP-istă!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mar, 2014
Hans Pullungen
Dam ziaristei la papitza !
Starleto, tu cea care mazgalesti ca vaca pe-aici ! Te vom prinde si-ti vom umple gura si stomacul cu sperma fierbinte, apoi te vom sodomiza ca la carte !
13 mar, 2014
Terente
Era unul pe aici, terbil, se dadea mare admin si modera de zor. Ce pacat ca nu le vede si pe astea, ca sigur le-ar sterge. Nu-i asa?
12 mar, 2014
dana eugenia
profesionalism ?
starleta nuti constantin, o "comenteaza" pe elena udrea ... cea mai profunda analiza EVER !!!
12 mar, 2014
goPonta4President
o sa fim acolo...
ps-ultimul sondaj 9,1%

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ