Elena Udrea, pe Facebook: Preşedintele a ales Mişcarea Populară

| 12 mar, 2014

Intr-o postare pe Facebook intitulata "Presedintele a ales Miscarea Populara", deputatul PMP Elena Udrea vrea sa clarifice criticile aduse seful statului in legatura cu vizita sa la sediul Fundatiei Miscarea Populara in cursul zilei de ieri, subliniind ca acest partid a fost infiintat cu scopul de a continua proiectele lui Traian Basescu si ca toti membrii partidului vor sa fie alaturi de presedinte.

"Comentatorii şi politicienii care au criticat vizita Preşedintelui Băsescu la sediul Fundaţiei Mişcarea Populară sunt ipocriţi – un şef de stat, chiar şi conform Constituţiei în vigoare, are nevoie de o pârghie politică (un partid) pentru a-şi pune în aplicare programul cu care a fost ales.

Nu trebuie să ne ascundem după vişini: PMP a luat fiinţă pentru că sunt foarte mulţi care îşi doresc continuarea reformelor Preşedintelui şi a măsurilor acestuia de modernizare a statului. Mişcarea Populară este singurul partid care vrea să ducă mai departe proiectele lui Traian Băsescu. Asta în condiţiile în care, sub actuala conducere, PDL a devenit un partid anti-Băsescu.

Cei care s-au alăturat Partidului sau Fundaţiei Mişcarea Populară au făcut-o pentru că vor să fie alături de Preşedinte. Suntem băsişti şi ne asumăm cu tărie acest statut. Aşa cum Ponta susţine mereu că Adrian Năstase este mentorul său politic, nu văd de ce ne-am ruşina noi, cei din Mişcarea Populară, să ne asumăm că suntem alături de Preşedinte în încercarea sa de a asigura independenţa Justiţiei şi a statului de drept, dar şi în dorinţa de a crea un cadru economic care să ducă la prosperitatea românilor.

Traian Băsescu este politician şi are dreptul la opţiune politică. Faptul că alegerea sa este Partidul Mişcarea Populară ne onorează şi ne responsabilizează în egală măsură: avem o mare obligaţie de a continua proiectul început în 2004.

După cum arată şi sondajele de opinie prezentate în spaţiul public, sunt încrezătoare că obiectivele asumate vor fi atinse. Nu ştiu niciun alt partid care, lansat de doar o lună, să fi atins pragul de 10%. Asta înseamnă că sunt mulţi români care văd în PMP în egală măsură şansa unui nou partid, proaspăt şi energic, dar şi o construcţie politică în stare să fie alături de Preşedinte şi să-l susţină.

PS. Vom arăta sâmbătă că suntem alături de Traian Băsescu, la mitingul organizat în Piaţa George Enescu împotriva măsurii lui Ponta de introducere de la 1 aprilie a accizei de 7 eurocenţi pe litrul de benzină şi motorină. Lansez un nou apel către toţi românii care nu vor să asiste pasivi la cinismul cu care Ponta ne fura cu pompa să ni se alăture. Nu e un miting al PMP, ci al tuturor care s-au săturat ca acest Guvern incompetent şi corupt să ne bage mâna în buzunar până la cot pentru că nu e în stare să-şi drămuiască resursele", a scris Elena Udrea pe pagina personala.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ