Antonescu: Lista PNL la europarlamentare, marți. Luăm serios în calcul candidatura lui Mircea Diaconu

| 10 mar, 2014

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că lista liberalilor pentru europarlamentare va fi finalizată marți, arătând că se vizează susținerea pe regiuni a candidaților partidului pentru PE. Totodată, nu exclude o eventuală candidatură a lui Mircea Diaconu la europarlamentare.

"Noi mâine vom face probabil, începând cu ora 16,00, în funcție de cum se termină angajarea răspunderii în Parlament, ședința Biroului Politic, în care vom vota lista, forma finală. Noi încercăm să mergem pe o formulă în care pe județe, pe regiuni să se asume candidați, să-i susțină. Avem un mecanism mai nou", a spus Antonescu, după întâlnirea cu președinții de organizații.

El a precizat că lista candidaților PNL la europarlamentare nu a fost încă finalizată, dar că vor fi ținte diferențiate pentru fiecare județ în cazul acestui scrutin.

"Evident că, în ceea ce-l priveşte pe domnul Diaconu, candidatura sa este una pe care noi o luăm în calcul în cel mai serios grad. Este doar o chestiune de natură juridică pe care trebuie să o verificăm foarte bine. (...) S-a cerut un punct de vedere (de la BEC, n.r.), mâine până la decizie o să-l avem", a declarat Antonescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mar, 2014
anna
europarlamentare
Sigur,sigur,Adina Valean,adica nevasta ,de care si uitasem ca exista,va fi pe macar locul 2 ,daca nu pe locul 1

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ