Ponta: Antonescu a susţinut transferul de acţiuni la portul Constanţa către autoritatea locală

| 10 mar, 2014

Transferul către autoritatea locală a unei cote din acţiuni la portul Constanţa, pentru dezvoltare, a fost susţinut mai puternic de către liderul PNL, Crin Antonescu, în campania electorală şi reprezintă soluţia adoptată de toate porturile mari din Europa, a afirmat liderul PSD, premierul Ponta.

"Eu îmi aduc aminte că cu Antonescu am fost în campanie la Constanţa şi el a spus mai tare ca mine că susţine ca portul Constanţa să...acum, memoria începe să se şteargă, într-o săptămână", a spus Ponta, citat de Mediafax.

El a adăugat că implicarea capitalului privat, prin minister şi autoritatea locală, cu transferul către administraţia locală a măcar o treime din acţiuni, este soluţia adoptată de toate porturile mari din Europa, pentru dezvoltare.

Ponta a răspuns astfel întrebat de presă cum comentează faptul că liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, săptămâna trecută, la Constanţa, că portul Constanţa şi transferul de acţiuni către municipalitate reprezintă un proiect pe care PNL l-a blocat deoarece nu făcea parte din programul de guvernare, dar că acum "le va fi mai uşor", dacă PNL a plecat de la guvernare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ