Călin Popescu Tăriceanu: Am acceptat şefia Senatului

| 10 mar, 2014

Senatorul Călin Popescu Tăriceanu a fost propus la şefia Senatului. Fostul liberal îi va lua locul lui Crin Antonescu, fostul său şef pe linie de partid.

Călin Popescu Tăriceanu a acceptat şefia Senatului de la actuala majoritate parlamentară (PSD, PC, UNPR, UDMR).

"Luni vom propune un senator care a candidat pe listele USL pentru șefia Senatului  pentru că așa au votat oamenii. Care este acel senator nu știu să vă spun acum", a comentat premierul într-o intervenție telefonică la România TV.

Întrebat dacă varianta Tăriceanu pentru președinția Senatului este exclusă, Ponta a replicat: "Nu, nu este exclusă. Toți cei care au candidat pe lista USL din punctul meu de vedere pot ocupa funcția de președinte al Senatului dacă domnul Antonescu își va da demisia, că deocamdată nu și-a dat-o în mod formal".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mar, 2014
isusanu
tARICEANU
Daca ai fi fost mai categoric (asa cum ai fost acum cand nu ai fost ascultat de catre antonescu sa nu iese de la guvernare) atunci cand ai predat conducerea PNL,acest partid ar fi fost acum pe cu totul alte pozitii in randul alegatorilor si ar fi avut si tara de castigat.Dar,niciodata nu este prea tarziu atunci cand vrei si poti sa faci ceva pentru tara ta.Incearca si vei fi sustinut!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ