Tăriceanu i-a luat locul lui Antonescu. Este al doilea om în stat

| 10 mar, 2014

Senatorul liberal Călin Popescu Tăriceanu a obţinut voturile pentru a prelua şefia Senatului. Călin Popescu Tăriceanu a fost ales, luni, în funcţia de preşedinte al Senatului, obţinând 93 de voturi. Cei trei candidaţi anunţaţi în plen au fost Călin Popescu Tăriceanu, Marius Obreja şi Dumitru Oprea.

Tăriceanu a anunţat, la începutul şedinţei, că în urma demisiei sale din PNL va activa în continuare ca independent. Acesta a obţinut 93 de voturi pentru şi 60 de voturi împotrivă.

Călin Popescu Tăriceanu a acceptat şefia Senatului de la actuala majoritate parlamentară (PSD, PC, UNPR, UDMR).

"Luni vom propune un senator care a candidat pe listele USL pentru șefia Senatului  pentru că așa au votat oamenii. Care este acel senator nu știu să vă spun acum", a comentat premierul într-o intervenție telefonică la România TV.

Întrebat dacă varianta Tăriceanu pentru președinția Senatului este exclusă, Ponta a replicat: "Nu, nu este exclusă. Toți cei care au candidat pe lista USL din punctul meu de vedere pot ocupa funcția de președinte al Senatului dacă domnul Antonescu își va da demisia, că deocamdată nu și-a dat-o în mod formal".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mar, 2014
Horia Nabot
O liberală trădare, eșec - fără amânare
Problema lăcomosului Moliceaun, va dispărea precum un fum...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ