Scutaru: Atanasiu ar putea fi candidatul PNL la şefia Senatului

| 10 mar, 2014

Liderul deputaţilor PNL, George Scutaru, a declarat, luni, că Teodor Atanasiu ar putea fi candidatul liberalilor la funcţia de preşedinte al Senatului, el menţionând însă că decizia aparţine grupului senatorilor liberali.

Întrebat dacă nominalizarea PNL pentru funcţia de preşedinte al Senatului e posibil să fie Teodor Atanasiu, Scutaru a răspuns: "E posibil, nu e singurul liberal valoros pe care noi îl avem la Senat, dar Teodor Atanasiu ar putea fi o candidatură puternică a grupului liberal din Senat (...) Probabil vor avea o şedinţă de grup în care vor stabili oficial candidatura. Ceea ce vă spunem cu Teodor Atanasiu este că ştim şi noi din discuţiile din urmă cu câteva zile că ar putea fi şi dânsul o candidatură, dar decizia aparţine grupului de la Senat", a declarat liderul liberal .

Pe de altă parte, Scutaru a spus că acceptarea din partea fostului premier Călin Popescu Tăriceanu a propunerii de a candidat susţinut de PSD la şefia Senatului este "un mod urât" de a ieşi de pe scena politică.


"Atitudinea domnului Tăriceanu este o mare dezamăgire, găseşte un mod urât de a ieşi de pe scena politică. Să ajungi fără a fi susţinut de niciun coleg din partid să devii candidatul coaliţiei majoritare este un lucru urât pe care Tăriceanu îl face pentru partid, pentru un partid în care a stat atât timp şi a reprezentat ceva pentru partid. Tocmai pentru că liberalii nu vor vota o asemenea candidatură, colegii noştri vor veni cu un alt candidat, asumat de grupul liberal, în această competiţie. E adevărat, va fi un autentic liberal cu un liberal socia-democrat, asumat de către noua coaliţie", a declarat Scutaru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ