Victor Ponta: Toţi cei 1000 de primari care au solicitat microbuze pentru şcoli le vor primi

| 10 mar, 2014

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a achiziţionat 600 de microbuze pentru transportul elevilor, iar până în septembrie vor mai fi achiziţionate 400 de microbuze, din sumele obţinute din valorificarea certificatelor pentru emisii de carbon, a anunţat, luni, prim-ministrul Victor Ponta. De asemenea, au fost renovate 500 de şcoli.

În cadrul unei conferinte privind finantarile in domeniul educatiei prin Programul Operational Regional 2007-2013, premierul Victor Ponta a precizat că “Toti cei 1.000 care au solicitat microbuze scolare le vor avea. De unde sunt primarii aceia, habar nu am si nu ma intereseaza. Cei care au solicitat microbuze le vor primi independent de apartenenta politica. In felul acesta reducem cheltuielile pentru decontarea abonamentelor de transport pentru elevi".

Victor Ponta a mai adăugat că  "Am avut probleme in special din cauza lacomiei unora dintre transportatori. Un km decontat, in functie de cat de lacom era transportatorul, costa de 20 de ori mai mult”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ