Liderii PSD, PC, UNPR, UDMR s-au reunit la Senat. Participă şi Călin Popescu Tăriceanu

| 10 mar, 2014

Liderii PSD, PC, UNPR, UDMR s-au reunit, luni, în biroul Grupului PSD din Senat, pentru a discuta despre preşedinţia Senatului, la discuţii fiind prezent şi fostul premier liberal Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a venit la şedinţă împreună cu Călin Popescu Tăriceanu.

La întâlnire mai participă Daniel Constantin, Gabriel Oprea, Kelemen Hunor, Ilie Sârbu, Liviu Dragnea şi Varujan Pambuccian.

PSD îl va susţine, probabil, pe Călin Popescu Tăriceanu pentru a ocupa postul de preşedinte al Senatului, dacă acesta va decide să candideze, deoarece este recomandat pentru o astfel de funcţie din punct de vedere al prestanţei şi experienţei, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

El a precizat, la România TV, că pentru şefia Senatului, post rămas vacant după demisia liderului PNL, Crin Antonescu, nu va candida un senator PSD.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, marţi, că varianta ca pentru preşedinţia Senatului să fie propus Călin Popescu Tăriceanu "nu este exclusă", menţionând totodată că singura decizie luată până acum este ca în această funcţie să fie un senator care a candidat pe listele USL.

Numele lui Călin Popescu Tăriceanu şi Ioan Chelaru sunt vehiculate pentru funcţia de preşedinte al Senatului, o altă variantă vehiculată fiind cea privind respectarea acordului iniţial cu PC, în care postul revenea conservatorilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ