Elena Băsescu vrea să participe la europarlamentare de pe lista viitorului Partid Miscarea Populară

| 29 ian, 2014

Elena Băsescu îşi face planuri să mai intre o dată în Parlamentul European, de această dată pe lista viitorului Partid Mişcarea Polulară, au precizat pentru gândul surse din formaţiunea politică.

Fiica preşedintelui nu a putut fi contactată până la această oră pentru un punct de vedere. Cert este că Elena Băsescu nu s-a înscris în cursa internă din PDL pentru selecţia candidaţilor.

Pe lista pe care partidul lansat de oamenii preşedintelui o face în perspectiva alegerilor din 25 mai - în aşteptarea verdictului Curţii de Apel pentru constituirea oficială a formaţiunii - se află totodată numele lui Daniel Funeriu, fost ministru PDL al Educaţiei şi ulterior consilier la Cotroceni, dar şi cel al lui Teodor Baconski, fost ministru de Externe în guvernul PDL ori al lui Adrian Papahagi, au arătat cursele citate.

Cel care şi-a anunţat oficial intenţia de a candida şi care, în calculele actuale, ar urma să deschidă lista este Daniel Funeriu. "Mă înscriu în Partidul Mişcarea Populară pentru a-l creşte şi a-l face puternic. Intenţionez să cer încrederea colegilor pentru a reprezenta, împreună cu cât mai mulţi candidaţi, PMP în Parlamentul European", a explicat Funeriu marţi, la scurt timp după anunţul eliberării sale din funcţia de la Cotroceni, alături de alţi 7 consilieri ai preşedintelui,  pentru a intra în Partidul Mişcarea Populară.

În vară, partidul susţinut deschis de Băsescu şi condus opficial de fostul său consilier, Eugen Tomac, a strâns susţinători din rândul nemulţumiţilor din PDL şi şi-a închiriat un sediu central, chiar peste drum de Palatul Cotroceni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ