Blaga: Elena Băsescu nu şi-a exprimat dorinţa de a candida la europarlamentare din partea PDL

| 29 ian, 2014

Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a declarat miercuri că lista candidaţilor formaţiunii la europarlamentare va fi stabilită în Colegiul Director Naţional al democrat-liberalilor, arătând că Elena Băsescu nu şi-a exprimat dorinţa de a candida din partea PDL.

"Cât sunt eu preşedintele partidului aceste decizii le luăm democratic în Colegiul Director. Nimeni nu mai face lista în biroul preşedintelui pe genunchi. Nu vrem să mai primim comenzi. (...) Lucrurile s-au încheiat din acest punct de vedere', a spus Blaga, la TVR1, precizând că face referire la toţi foştii preşedinţi ai PDL, conform Agerpres.

El a arătat că europarlamentarul Elena Băsescu nu şi-a exprimat dorinţa de a candida la alegerile pentru PE din mai pe lista PDL, precizând că nu mai este timp să-şi prezinte o astfel de intenţie.

'Cred că dacă ar fi dorit şi-ar fi făcut loc la una din organizaţiile noastre', a adăugat preşedintele PDL.

Blaga a menţionat că pe lista PDL la europarlamentare se vor afla şi oameni cu foarte multă experienţă, precum Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu, dar şi reprezentanţi din toate judeţele.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ