Blaga: Cât sunt preşedintele PDL, niciodată nu voi face pact de coabitare cu Ponta sau Antonescu

| 08 feb, 2014

PDL nu va încheia "niciodată un pact de coabitare cu Ponta sau Antonescu", a declarat, sâmbătă, la un miting al democrat-liberalilor, preşedintele partidului, Vasile Blaga, relatează Mediafax.

"Cât sunt preşedinte al acestui partid, niciodată nu o să închei un pact de coabitare cu Ponta sau Antonescu . Nu vom guverna alături de Ponta sau Antonescu", le-a spus Blaga participanţilor la miting, ca replică la faptul că "tot" aude "bazaconii de la câte o fătucă sau de la unul plecat de la noi".

"Nu-i fac ochi dulci lui Antonescu (...) noi îl sprijinim pe Predoiu, care va fi preşedintele României", a adăugat Blaga.

"Noi nu suntem nici PSD, nici PNL, încearcă unii analişti năimiţi, câte un mogul scăpătat să o spună (...) Noi n-am pus interesele noastre în faţa României şi am plătit electoral pentru asta . Noi nu ne-am pus pavăză în faţa justiţiei (...) Oamenii ăştia nu ştiu să guverneze decât cu hoţie şi minciună televizată. PDL va opri USL", a mai spus preşedintele PDL.

Tag-uri: Vasile Blaga
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ