Udrea: Nu am apucat să vorbesc cu Elena Băsescu despre o eventuală candidatură la PE din partea PMP

| 30 ian, 2014

Deputatul Elena Udrea a declarat, joi, că "nu a apucat" să vorbească cu Elena Băsescu pe tema unei eventuale candidaturi a acesteia pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, dar că va vorbi în perioada următoare, arătând că aceasta reprezintă o opţiune personală a Elenei Băsescu.

"Nu ştiu ce va face doamna Elena Băsescu, ştiu doar că a candidat în 2009 ca independent şi a câştigat. (...) A candidat ca independent şi a avut acest curaj pe care nu l-a avut nimeni şi a câştigat. Este declarat cel mai activ europarlamentar al României, nu ştiu dacă va dori să candideze din partea PMP sau nu, asta e o discuţie ulterioară", a spus Elena Udrea, într-o conferinţă de presă, răspunzând la o întrebare pe această temă, conform Mediafax.

Elena Udrea a mai spus că nu a apucat să vorbească cu Elena Băsescu.

"Nu am apucat, pentru că dânsa e plecată şi la Bruxelles, are şi copil mic, nu am apucat să vorbesc cu Elena Băsescu, o să vorbesc în perioada următoare, dar este o opţiune personală ce va face doamna Elena Băsescu, nu ştiu să vă spun acum şi probabil că vă va spune chiar ea", a adăugat Udrea.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, miercuri, că nu a avut nicio discuţie cu Elena Băsescu despre o eventuală candidatură a acesteia din partea partidului la PE, dar a arătat că fiica preşedintelui este un europarlamentar bun şi că "orice om politic bine pregătit este bine venit în PMP".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ