Elena Udrea s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară

| 30 ian, 2014

Deputatul Elena Udrea s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară, a anunţat Eugen Tomac, preşedintele PMP, joi, într-o conferinţă de presă.

"La o zi după ce ne-am înregistrat oficial, forţele de dreapta dau un semnal clar că proiectul politic care poartă acest stindard, promovatd e Băsescu, prinde rădăcini. Suntem bucuroşi că PMP devine acea voce a Opoziţiei de care oamenii au nevoie. Unul dintre cei mai puternici oameni politici, Elena Udrea, se alătură partidului nostru", a spus Eugen Tomac într-o conferinţă de presă.

"Astăzi mă despart de un partid, dar rămân alături de o echipă. Aleg după 10 ani de politică să rămân într-o echipă", a spus Elena Udrea, în cadrul unei conferinţe de presă.

"PDL s-a dezis de Băsescu. A ales să se dezică printr-un mesaj în interiorul partidului, dar şi în exterior", a mai spus Udrea.

Tag-uri: elena udrea, pdl, PMP
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ