UPDATE: ELENA UDREA are undă verde să meargă luni în Parlament

| 21 feb, 10:17

ELENA UDREA are undă verde din partea magistraţiilor ICCJ să meargă luni în Parlament. Şi la precedenta întâlnire cu ei, Udrea a avut câștig de cauză. A fost trecută de la arestul preventiv în arestul la domiciliu.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că Elena Udrea poate merge luni în plenul Camerei Deputaților.

Elena Udrea s-a prezentat sâmbătă dimineața, la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), unde a declarat presei că solicită instanței să îi dea voie să se ducă luni la Camera Deputaților.

Elena Udrea se află din data de 17 februarie în arest la domiciliu, în dosarul Microsoft.

Plenul Camerei Deputaților va dezbate și vota luni, de la ora 16.00, două cereri de urmărire penală și arestare preventivă pe numele Elenei Udrea, pentru săvârșirea de noi infracțiuni în dosarul Gala Bute.

DNA cere încuviințarea urmăririi penale și arestarea preventivă pentru săvârșirea de către Elena Udrea a trei infracțiuni de luare de mită, în perioada în care aceasta avea calitatea de ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului.

Deputatul este cercetat în arest la domiciliu în dosarul Microsoft. Luni, plenul Camerei Deputaţilor va lua în discuţie solicitarea parchetului de încuviinţare a începerii urmăririi penale şi de arestare a lui Udrea în dosarul Gala Bute.

Pentru prima oară de la instituirea măsurii arestului la domiciliu, Elena Udrea face publică o poză în care arată cum suportă acest regim. Fostul lider PMP apare alături de preşedintele organizaţiei de femei a partidului, Ruxandra Dragomir.

De altfel, Dragomir a fost cea care a susţinut-o mereu pe Elena Udrea, fie prezentându-se alături de ea la tribunal sau în declaraţii.

Între timp, Elena Udrea le cere magistraţilor să poată părăsi locuinţa pentru a merge luni în Parlament.

Cererea Elenei Udrea se judecă de la ora 10.00, de magistraţii ÎCCJ.

Elena Udrea a mai declarat şi că este de acord cu propunerea făcută de Gheorghe Muscalu, în ultima şedinţă a CSM cu privire la controlul judiciar.

Citeşte şi: INCENDIAR! Primele imagini cu Elena Udrea în arest la domiciliu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 feb, 18:36
alex
LEANA UDREA
Daca se permite sa mearga in parlament , atunci nu mai primeste mandat in dosarul ,, gala bute ,, vai de voi magistratii lui peste , faceti galagie si apoi cedati la carnati de plescoi .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ