Elena Udrea a ales o destinaţie exotică pentru Revelion

| 30 dec, 2014

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a ales pentru acest sfârşit de an o locaţie exotică departe de zăpada şi gerul autohton.

Elena Udrea va petrece noaptea dintre ani în Maldive, potrivit wowbiz.ro. Şefa PMP va petrece Revelionul alaturi de un grup de prieteni.

Cel mai urmărit om politic în mediul virtual, Preşedintele Klaus Iohannis, petrece noaptea dintre ani la Cisnădioara. Petrecerea este deja o tradiţie pe care au păstrat-o în ultimii ani cinci familii apropiate, între care şi Klaus Iohannis şi soţia sa Carmen, dar şi gazda, Andreas Huber, informează libertatea.ro.

Andreas Huber, consulul onorific al Austriei la Sibiu, are în localitatea Cisnădioara o casă de vacanţă situată în imediata apropiere a bisericii fortificate săseşti din satul locuit în majoritate de etnici germani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 dec, 2014
Nana Maria
o vad in curand ministreasa ca va fi basescu ei drag si imens in grandoarea politica pus primul ministru de mutu pe care si l-a ales ca paiata /om de paie in locul lui... oricum deja i-a indoit vointa si orice intentie succesorului. E drept ca a indraznit sa iasa din front o tzara, insa repede l-au insfacat si i-au pus capul la cutie... asa ca vor domni basestii mai departe
31 dec, 2014
Raducu Stan
LA CIT A FURAT POATE SA ISI PERMITA . CA NU PLECA DIN SALARIU EI. DIN SALARIU DE POLITICIAN.
31 dec, 2014
El Condor
destinatii spaciale
Cele mai bune locuri in care m. U.E. poate sa-si petreaca la "nivelul" ei: de inteligenta, absolut toate vacantele si aniversarile, sunt "padocurile" pentru cei care au beneficiat de legea eutanasierii (ar demonstra lumii ca intr-adevar a gandit cand a sustinut-o).
31 dec, 2014
Singuri impotriva tuturor !
Tara de imbecili cu creierele spalate la Hazna
Ma bucur pentru tine, Elena Udrea, ma bucur pentru destinatia aleasa, cat mai departe de detractorii din tara, cat mai departe de " prietenii " lasi, cat mai departe de diferitele servicii aflate nu in slujba cetateanului, ci a unor forte oculte, dusmane Romaniei si romanilor! TREBUIE sa castigi bataliile politice cu ajutorul nostru, al celor peste 500.000 de sustinatori si simpatizanti ai tai...vom fi trup si suflet cu tine urmand lozinca : SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR!!!
31 dec, 2014
ioan
nesimtita
Auzi vedet-o ti-au mai ramas bani de la cocos,, fugi din tara ,, cum te intorci te luam de la AEROPORT direct POARTA ALBA,, asa ca mai bine nu te intoarce cauta-l pe fugarul lui blejnar ,, cu cati bani aplecat poate ti-o mai da ,, aca mu nu esti sub basescu,, ai mai scapat si tu de tiran poti sa te f ... cati iti place pe bani nostrii nesimtit-o!!!!!!!!!
31 dec, 2014
Antiprostie
Analiza pe text
D-le Ioan, mai intai de toate pune mana si invata sa scrii corect in limba romana! Dupa ce consideri ca poti sa legi corect o fraza, mai vino pe-aci. Pentru inceput iti dau gratuit meditatii . In afara frazelor total incoerente, incep cu greselile tale.
Greseli : vedet-o, nostrii, nesimtit-o
Corect : vedeto, nostri, nesimtito!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ