Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis TAXAT GRAV de un apropiat al lui Traian Băsescu

| 30 dec, 2014

Purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Săftoiu, a comentat într-o emisiune tv gafa purtatorului de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, privind numirea lui Mihai Răzavan Ungureanu si intalnirea de la Cotroceni.

Din pacate, eu nu sunt adepta acestui mod de a face comunicare. Sigur ca retelele de socializare au un rol foarte mare, dar nu e eficient sa folosesti doar reteaua de socializare cand trebuie sa faci comunicare institutionala. Comunicarea institutionala despre intalniri cred ca trebuie realizata prin instrumentele clasice, iar mai departe evident pot fi foarte bine mediatizate si prin retelele de socializare, dar ulterior”, a spus Adraiana Săftoiu.

Referitor la afirmatiile Tatiana Niculescu Bran, despre aspectul Palatului Cotroceni, ea a adaugat ca nu „a ales un moment potrivit sau o maniera potrivia pentru a prezenta aceste lucruri”.

„Doamna Niculescu e scriitor si relatarile sale tin de aceasta sensibilitate pe care o are si nu s-a adaptat suficient la rigorile pe care le presupune functia unui purtator de cuvant, dar aceste lucruri le va corecta in viitor”, a mai spus Adriana Săftoiu la B1 tv.

Adriana Săftoiu a fost purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ