ELENA UDREA, atac fără precedent la adresa lui BLAGA, BERCEANU, ANASTASE şi VIDEANU

| 09 mar, 17:35

Elena Udrea se întreabă în ultima postare de pe Facebook de ce Vasile Blaga, Radu Berceanu, Roberta Anastase sau Adriean Videanu, care au primit milioane de euro în campanie de la Gabriel Sandu și Dorin Cocoș, sunt liberi.

Elena Udrea Facebook. "Unii s-au grăbit să concluzioneze că, dacă ÎCCJ a respins contestaţia Elenei Udrea, sigur sunt probe în dosar. S-a mers pe logica următoare: existenţa „probelor din care să rezulte suspiciunea rezonabilă" este obligatorie pentru a PUTEA FI luată măsura arestului preventiv. Adică, fără existenţa unor probe, şi nu doar indicii, nu poţi lua măsura arestului preventiv. Dar funcţionează şi reciproca: luarea măsurii de arest preventiv obligă eliminarea tuturor îndoielilor rezonabile sau probelor de semn contrar. Alternativa este să nu se dispună nicio măsură ori să se dispună: 1) control judiciar; 2) control judiciar pe cauţiune; 3) arest la domiciliu", a postat echipa de comunicare a deputatului PMP.

Citeşte şi: ELENA UDREA condamnată la suferinţă. Ce trebuie să îndure fosta şefă PMP

"De asemenea, conform motivaţiei prezentate public, judecătorul de drepturi şi libertăţi a spus că, contrar susţinerilor avocaţilor, la dosar nu sunt doar denunţuri împotriva Elenei Udrea, ci sunt şi contracte, facturi şi declaraţii de martori care confirmă ca Ştefan Lungu a făcut plăţi pentru PDL, deşi nu este foarte clar cine este beneficiarul final al acelor servicii derulate.

În contestaţia sa, Elena Udrea a arătat ca plăţile pretins făcute pentru ea şi PDL, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, nu sunt adevărate, prezentând contracte şi facturile aferente din perioada mandatului său de preşedinte în fruntea organizaţiei de Bucureşti a PDL.

Întrebarea care se pune este următoarea: de ce nu pot fi cercetată în stare de libertate Elena Udrea, cât timp acuzaţia împotriva sa este că a primit foloase necuvenite, ca şef al organizaţiei PDL Bucureşti, dar şi pentru partid, însumând vreo 20.000 euro, iar lideri ai PNL de astăzi, cum ar fi Vasile Blaga, Radu Berceanu, Roberta Anastase sau Adriean Videanu sunt acuzaţi (de Gabriel Sandu sau Dorin Cocoş) că au primit milioane de euro în campanie, cu chitanţe şi facturi, şi nu sunt nici măcar întrebaţi de DNA despre acest lucruri?

Citeşte şi: Cristian Preda DETONEAZĂ BOMBA: Elena Udrea a candidat la prezidențiale pentru a scăpa de DNA

De unde şi până unde această dublă măsură acţională a procurorilor DNA? De ce în cazul Elenei Udrea se cere şi se dispune arestarea preventivă şi în toate celelalte cazuri nu au loc nici măcar audieri? Unde este caracterul social al Justiţiei şi egalitatea în faţa legii?

Nu ne dorim ca Vasile Blaga şi ceilalţi să fie arestaţi preventiv. Nici măcar să fie chemaţi la DNA. Ar fi normal doar un tratament egal în situaţii similare: ca Elena Udrea să fie judecată în libertate sau măcar în arest la domiciliu" a scris echipa de campanie a Elenei Udrea pe Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mar, 01:02
mamma mia
PT CA EI NU SUNT INCAPATANATI SA NU ISI VREA BINELE, ASA CA TINE! FRUMOASA ESTI LA EXTERIOR, DAR RAUTATEA DIN INTERIOR TI-O OFERA SI TIE CEI CE TE CREZURA ALTFEL...
09 mar, 23:23
Ion
ELENA UDREA, atac fără precedent la adresa lui BLAGA, BERCEANU, ANASTASE şi VIDEANU
nu-ți fă griji : știrile din mass-media zic că vin și ei cu traian și alții ! DNA, e pe fază.Veți fi mulți.
09 mar, 21:47
miha
LUCRU DOMICILIU
Celor dispusi sa lucreze in timpul liber, intr-un program flexibil, avem cele mai noi locuri de munca. Castigurile sunt garantate prin contract! oferta este valabila pentru toate localitatile tarii. ,pentru mai multe detalii cere “info” la adresa de email [email protected]
09 mar, 21:47
miha
LUCRU DOMICILIU
Cautam operatori calculator pentru publicitate anunturi , ,persoane serioase, care sa aiba vointa si rabdare Nu este necesara experienta instruire gratuita oferita sub forma de 12 lectii zilnice prin email,program part time sau full time de acasa dupa preferinta,cistig nelimitat!Acest proiect ofera incheierea unui contract legal care sa va ofere siguranta dorita! INFO la [email protected]
10 mar, 12:09
Calotescu Roxana
lucru la domiciliu
info

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ