ELENA UDREA atacă din nou. Procurorii acţionează politci

| 18 mar, 15:50

Elena Udrea atacă din nou modul în care procurorii îsşi desfăşoara activitatea şi potrivit unui nou mesaj postat pe pagina sa de socializare, fosta şefă PMP spune că se acţionează politic împotriva fostei puteri.

"Fractura de logică a lustragiilor de statui Se aude tot mai des şi asurzitor întrebarea: „de ce apropiaţii lui Traian Băsescu nu au fost anchetaţi în timpul mandatului acestuia de Preşedinte?” Răspunsul dat de diverşii părerologi este că apropiaţii au fost protejaţi de fostul şef al statului. Şi aici se opreşte raţionamentul. Dacă lucrurile stau într-adevăr aşa, înseamnă că aceiaşi procurori de astăzi au răspuns, în trecut, la comenzi politice. Ceea ce ne face să ne gândim că dau curs şi astăzi tot unor comenzi. Pe logica asta, se poate specula în două direcţii:

1) Procurorii asigură protecţie noii Puteri politice, aşa cum ar fi făcut şi cu cea trecută.

2) Procurorii acţionează politic împotriva fostei Puteri.

Deci, logicienilor care o tot ţin gaia-maţu cu protecţia oferită de Traian Băsescu apropiaţilor săi, le recomandăm fie să renunţe la această aberaţie, fie să susţină că şi acum procurorii acţionează politic", este mesajul transmis pe o retea de socializare de echipa de comunicare a Elenei Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ