Elena Udrea calcă pe urmele președintelui. Va fi colegă de tarla cu Ioana Băsescu la Nana

| 13 dec, 2013

După ce fiica mai mare a preşedintelui şi-a cumpărat teren în comuna Nana, şi deputata Elena Udrea a anunţat că se apucă de agricultură. Zis şi făcut. "ring" vă dezvăluie ce afacere a pornit, recent, blonda din PDL şi cât teren are în aceeaşi localitate pe care a ales-o Ioana Băsescu.

Elena Udrea a anunţat că a antamat 80 de hectare de teren agricol. "ring" a aflat că, de curând, aceasta a devenit oficial om de afaceri în domeniul agricol, ba chiar şi-a cumpărat teren agricol în comuna Nana din judeţul Călăraşi. Este vorba despre aceeaşi localitate în care, în luna septembrie, fiica mai mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, şi-a cumpărat aproximativ 290 de hectare de teren agricol, pe care şeful statului doreşte să le treacă pe numele său.

"Aproximativ 1,8 hectare din cele aproape 80 de hectare antamate sunt în comuna Nana. Restul, până la 80, sunt în alte comune din Călăraşi şi din Dâmboviţa. Intenţionez să mai achiziţionez, inclusiv în Nana, dacă găsesc la preţ rezonabil", a declarat, în exclusivitate, Elena Udrea pentru www.ziarulring.ro.

La sfârșitul lunii noiembrie Elena Udrea declara că are în procedură de cumpărare deja 80 de hectare. "Pentru că în fiecare zi primesc noi propuneri de la cei care vând. Important este ca preţul să fie rezonabil raportat la calitatea pământului şi suprafaţa acestuia. Parcelele mai mici sunt mai ieftine. După întreg subiectul cu terenul achiziţionat de Ioana Băsescu, s-au scumpit foarte tare terenurile: toată lumea vrea să cumpere şi vânzătorii ţin de preţ crezând că de la 1 ianuarie vor obţine sume mult mai consistente, aşteptând chinezii şi arabii. Cel puţin la Nana, în Călăraşi, preţurile au explodat – se cere şi 6.000 de euro pe un hectar acum. E cel mai bun teren acolo, dar este cam piperat. Eu cumpăr în Călăraşi, Giurgiu, în general în localităţi apropiate şi nu departe de Bucuresti", a spus Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ