Elena Udrea, dezvăluiri bombă! Cine este bărbatul cu care se iubeşte

| 26 iun, 18:12

Elena Udrea a rupt tăcerea şi a făcut dezvăluiri după ce paparazzi Cancan au surprins-o în timp ce se săruta cu un bărbat misterios. Fosta şefă PMP a spus despre iubitul său că "este bărbatul care i-a fost alături în cea mai grea perioadă."

Au trecut doi ani de cand am divortat si, va marturisesc sincer, ma bucur ca am un barbat ca Valentin langa mine. Eu sunt o persoana care crede in dragoste. El este omul care s-a aflat alaturi de mine in cea mai grea perioada a vietii mele intr-un moment in care prieteni vechi au ales sa se indeparteze, sa se dezica de mine”, a recunoscut Elena Udrea pentru CANCAN.

Mai mult, ea se considera norocoasa ca are alaturi un barbat care a sprijinit-o in momentele grele prin care a trecut: “A fost la mine in vizita, la arest, si m-a sustinut permanent. N-as dori insa sa transform aceasta poveste frumoasa intr-una publica, intrucat e parte din viata mea privata si nu as vrea sa o expun tuturor!”, a declarat Udrea.

 

Citeşte şi: Ipoteză-şoc despre relaţia Elenei Udrea: A mai cazut un mit

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ