Elena Udrea, după prima zi de proces: Dacă nu ar fi vorba de viaţa şi libertatea mea, ar fi de tot râsul

| 16 oct, 17:53

Gala Bute. Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a sintetizat prima zi a procesului Gala Bute pentru care a stat în spatele gratiilor 72 de zile. Dacă nu ar fi vorba despre viata si libertatea mea, ar fi de tot rasul, a punctat Elena Udrea.

"Dupa nouă luni, atat instanta cat si presa prezenta in sala au putut vedea si asculta, care sunt probele in baza carora am fost arestata 72 de zile: doua declaratii, fiecare pentru cate o fapta, declaratii incoerente, contradictorii cu cele dinainte si cu ale celorlalti din dosar, fara nicio alta proba in sustinere, ale unor persoane care recunosc faptul ca au luat bani, dupa ce nu au mai putut nega din cauza documentelor, dar zic ca mi i-au dat mie!

Citeşte şi:  A început procesul în „Gala Bute”: Udrea îşi susţine nevinovăţia

Motiv pentru care vor sa primeasca o pedeapsa mai mica cu o treime. Cei care i-au vazut pot analiza singuri onestitatea lor si credibilitatea a ceea ce au spus...

Daca nu ar fi vorba despre viata si libertatea mea, ar fi de tot rasul!", a scris Elena Udrea pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ