Udrea: Am renunţat să mai dau în judecată pe cineva pentru că am pierdut toate procesele împotriva celor care mă blamează

| 07 oct, 18:13

Deputatul Elena Udrea a declarat miercuri, la Parlament, că a renunţat să mai dea în judecată pe cineva, pentru că a pierdut toate procesele pe care le-a intentat împotriva celor care au spus minciuni despre ea, potrivit Agerpres.

Ea a precizat că va achita banii pe care are să-i plătească Monicăi Tatoiu, în urma pierderii procesului cu aceasta, dar că acest lucru va fi făcut pe măsură ce va putea pentru că în prezent are toate conturile blocate.

"Eu am pierdut toate procesele pe care le-am intentat cuiva care a spus vreo minciună despre mine. Aşa că am renunţat să mai dau în judecată. Din experienţa mea, am pierdut toate astfel de situaţii, ba a fost o situaţie hilară, am pierdut un proces în care o colegă politician m-a acuzat că eu am arestat un primar. Nu aveam cum să arestez, că nu sunt justiţie să arestez, şi am pierdut şi acest proces", a afirmat Udrea. 

Cât priveşte procesul pierdut cu Monica Tatoiu, Udrea a reiterat că va plăti, aşa cum a decis instanţa, dar atunci când va putea pentru că în prezent are conturile blocate. 

"Doamna Tatoiu m-a acuzat de nişte lucruri care sunt neadevărate şi care erau şi infracţiuni aşa cum le-a definit dânsa. Am dat-o în judecată şi am pierdut procesul şi, ca urmare, instanţa m-a obligat să-i plătesc avocatul. O să fac această plată, nu s-a pus nicio poprire pe salariu. Am vrut să o fac înainte să mă aresteze, dar între timp mi-a ieşit din minte problema cu doamna Tatoiu. O să fac această plată pe măsură ce o să pot, pentru că am toate conturile blocate şi nu am de unde să mă achit de obligaţia pe care mi-a instituit-o instanţa", a afirmat Elena Udrea.

 

Citeste si: Traian Băsescu, despre presupusa întâlnire cu Dorin Cocoș: Nu era Cocoș. Ce-ar fi să "recunosc" că era Mihai Gâdea?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ