ELENA UDREA, nostalgică... A făcut asta în TINEREŢE

| 01 iul, 12:28

Elena Udrea, care a absolvit Colegiul B.P. Haşdeu din Buzău, acelaşi liceu cu premiantul Nobel, George Emil Palade, a promovat exmaneul de bacalaureat cu media 7.93.

"Sincer nu mai ştiu. Nu mai ştiu. 7.93 cred.", a spus fost sefa PMP.

ELENA UDREA recunoaşte în schimb că a mai copiat în timpul cât a fost elevă de liceu: "Acum s-a prescris fapta aşa că pot să spun că s-a mai întâmplat aşa în liceu. Cred că la fizică am copiat o dată dar nu eram foarte bună, nu aveam o aplecare foarte mare pentru materia aceasta".

Si Traian Igas recunoaşte că a încălcat legea şcolară o singură dată-n viaţă, după care s-a cuminţit: "O dată dar m-a prins, mi-a dat un 2 şi m-am astâmpărat pentru toată viaţa". Igaş spune că la bac a luat 9.30, potrivit romanialibera.ro.

Sulfina Barbu a fost un ele exemplu si a absolvit liceul Ştefan cel Mare din Piatra Neamţ la profilul mate-fizică, fără să fi copiat vreodată: "la bacalaureat am luat 10 la matematică, 10 la fizică, 8 la română şi de aici rezultă media, iar de copiat n-am copiat niciodată".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ