Elena Udrea, impresionată de „Popeye“

| 12 iun, 2014

Elena Udrea a lăsat preocupările politice la o parte preţ de câteva ore şi a intrat în bucutărie alături de Mircea Dinescu, la ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Politică şi delicateţuri“, transmisă duminică, 15 iunie, la ora 16.45, la TVR .

Elena Udrea acceptat invitaţia lui Mircea Dinescu de a învăţa reţete noi şi, mai apoi, de a le savura în compania muzicii lăutăreşti şi a unui vin bun.

Pentru că invitata sa a declarat că de aproximativ un an este la dietă, fiind foarte atentă la ceea ce mănâncă, poetul a hotărât să pregătească mai întâi două salate, una numită „de chef lung“, cu varză, stafide, nuci, seminţe de dovleac şi o a doua, „Popeye“, cu spanac, roşii, ardei copţi şi frunze de mentă.

„M-a impresionat domnul Dinescu astăzi, pentru că a venit cu salate atât de simplu de făcut, atât de gustoase şi sofisticate în acelaşi timp. Mă gândeam că facem ceva complicat, aşa cum obişnuieşte dânsul să facă, dar chiar m-a surprins plăcut“, a declarat Udrea, potrivit adevărul.ro

Pentru felul doi, Dinescu i-a pregătit invitatei sale două reţete pe bază de ardei copţi: ardei copţi umpluţi cu fasole bătută şi ardei copţi umpluţi cu caşcaval. Elena s-a dovedit un bun ajutor în bucătărie: a tăiat varza, a decojit ardeii şi nu s-a sfiit să guste din toate ingredientele.

Discuţia dintre cei doi a curs precum vinul rose ales de Dinescu pentru a însoţi bucatele. S-a vorbit despre rolul femeii în viaţa politică şi planurile politice ale Elenei Udrea, iar taraful Trei Tăciuni condus de George Strugurel a înveselit atmosfera.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ