Udrea: Berceanu nu e decât un fel de BARON LOCAL, nu a câştigat niciodată o bătălie electorală

| 12 iun, 2014

Război între doi foşti miniştri PDL - Elena Udrea şi Radu Berceanu. Tonul l-a dat Radu Berceanu care a criticat-o dur pe fosta lui colegă de partid.

"Domnul Berceanu este un baron, un exemplu de baron local al PDL. Singura diferenţă dintre dânsul şi Uioreanu, Duicu, Constantinescu sau Oprişan, este că, deşi a încercat, n-a câştigat niciodată funcţia de preşedinte de consiliu judeţean. Nu ştiu dacă eu personal, un om politic care întotdeauna am câştigat voturi, am de ce să ţin cont, să mă refer la opinia lui Berceanu care n-a câştigat niciodată nimic", a declarat Udrea, potrivit realitatea.net.

Declaraţiile vin la o zi după ce ziare.com a publicat un interviu în care fostul lider PDL lansează un atac extrem de dur la adresa Elenei Udrea dar şi a preşedintelui Traian Băsescu.

"La început stătea, era atentă, tăcută, voia să vadă ce se întâmplă, să se lipească de cei cu influenţă, să fie utilă, ca mai toţi cei care se duc la un partid şi încearcă să-şi facă un drum. După aceea, a început să se creadă Evita Peron, ceea ce cred că nu este. (...) Îi lipsesc tot felul de lucruri. De exemplu, câţiva ani din CV. Băsescu e singur. Un căpitan de navă. (...) Are o problemă cu echipa, cu definiţia echipei. Dânsul consideră că echipa e chestia care îl ajută până la moarte cu toate mijloacele ca să ajungă undeva şi să facă ceva. Dar nu şi invers. Reciproca nu există. (...) E un comandant de vapor şi un comandant de vapor nu are o echipă, ci are subalterni. Nu-si mai aduce aminte când a fost la fesenişti să le ceară să îl primească şi pe el să se facă secretar de stat la Transporturi? Dacă şi-ar aduce aminte, ar gândi altfel", a declarat Radu Berceanu.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ