Unde a ieșit Elena Udrea după dezastrul de la europarlamentare? Ați ghicit, la salonul de înfrumusețare EvZ!

| 11 iun, 2014

După ce a fost învinsă la alegerile locale din 2012 și abia și-a câștigat locul de deputat în Parlamentul României, Elena Udrea a suferit un nou eșec major la alegerile pentru Parlamentul European.

Calitățile pentru a fi un lider de încredere par a-i lipsi cu desăvârșire președintelui PMP, iar singurul motiv pentru care Elena Udrea mai există în peisajul politic este pentru că Traian Băsescu o ține în continuare în brațe.

Scorul mic al PMP înregistrat la alegerile europarlamentare - de 6% la nivel național - a atras multe critici la adresa Elenei Udrea din partea membrilor partidului. O voce disidentă este Daniel Funeriu, candidatul PMP pe Colegiul 3 Timișoara, care a preluat discursul critic al lui Sebastian Lăzăroiu la adresa conducerii partidului.

Fostul ministru al Educației a dat vina pe colegii săi pentru rezultatul dezastruos, întrucât aceștia nu au putut obține nici măcar targetul de 10%. „Dacă căutați vinovații pentru neatingerea targetului de 10%, cei de pe afiș sunt” a declarat Daniel Funeriu, cu referire în special la Elena Udrea, pentru că aceasta a fost imaginea PMP în campanie.

Și astfel eroziunea Partidului Mișcarea Populară a început! Pe lângă criticile, reproșurile și atacurile dure lansate atât dinspre membrii partidului către conducere, cât și invers, PMP se confruntă și cu demisii din funcții importante.

Profesorul Marian Preda a demisionat de la conducerea Fundației Mișcarea Populară. Motivul lui Marian Preda de a pleca din funcție se rezumă la convingerea că nu mai este posibilă o schimbare din interior a clasei politice din România. Iar decizia de demisie al lui Preda nu a rămas fără replică din partea lui Theodor Baconschi, care a catalogat acestă acțiune ca una „ce spune totul despre ce s-a ales de PMP” – eșecul care a dus la demobilizarea partidului.

Însă, în ciuda acestei situații foarte grave din PMP, Elena Udrea merge din ce în ce mai des la salonul de înfumusețare EvZ. Într-un interviu acordat publicației „Evenimentul zilei”, noul președinte PMP declară că va face o opoziție dură și argumentată la Guvernul Ponta, deoarece PNL și PDL sun incapabile de acest lucru. Reluarea mesajului „PMP-ista ridică România”.

Fapt ce demonstrează că politica pe care se bazează partidul de suflet al lui Traian Băsescu este de a ataca de pe paginile revistelor glossy și nicidecum de a promova principii și valori. Iar în acest contex nu este de mirare că PMP a obținut un scor atât de mic și nu are susținere din partea electoratului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 iun, 2014
ogarulcenusiu
mi se pare normal,este singurul argument al ei.opozitia se poate face doar in grup ,ca partid.individual ,se cheama contre. desigur acest partid nu mai are nici o sansa de reusita ,doar va exista ca partidul lui elena udrea si daca nu intelege ca cel mai bine ar fi sa faca un pas in apoi ,sa -i lase pe cei valorosi din toate punctele de vedere in fata soarta PMP va fi un mare rateu .frumusetea nu poate fi achivalata cu arta politica,din pacate...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ