Elena Udrea: Nu negociem nimic în turul doi. PMP va fi primul partid de dreapta la alegerile din 2016

| 03 noi, 2014

Candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, a declarat, luni, că rezultatul alegerilor este unul rezonabil, dat fiind faptul că partidul a dus cea mai grea campanie și a suportat cele mai mari atacuri politice din ultimii 25 de ani.

Ea a precizat că nu va negocia nimic în turul doi, urmând ca la finalul săptămânii, formațiunea să decidă ce candidat va susține pentru Cotroceni. 

„Toată lumea a spus că nu se va asocia cu PMP, că nu are nevoie de voturile lui Băsescu. Nu știu dacă s-au schimbat aceste poziții, însă noi nu vom negocia nimic în turul doi. Nu am intrat în competiția asta pentru a negocia ceva în turul doi”, a spus Elena Udrea.

„PMP merge mai departe. Sunt convinsă că PMP va fi primul partid de dreapta la alegerile din 2016. Suntem o formațiune la început de drum, evident că nu puteam face celor două mari grupuri politice. Am fi vrut să îi oferim drept cadou președintelui Băsescu de ziua lui un scor mai bun, dar și acesta este unul bun”, a adăugat liderul formațiunii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 noi, 2014
tyrex
I-ai oferit cel mai otravit cadou putoarea drakului ca din cauza ta si ambitiei tale nemarginite 10 ani a uitat sa conduca tara si s-a angrenat in tota murdariile pentru amorul lui ghebos. Nu ai facut decit sa-l distrugi cu viclenia si mizeriile tale, cu impertinenta ta idioata de a te vedea in locul lui. Esti cea mai mare panarama din politica si tu ai fost groparul lui bashinescu. Bine a spus cine a spus ca femeia te ridica femeia te omoara. O sa aiba si romanii un cadou pentru voi doi ,Romeo si Julieta din cocina, cate o celula la Jilava.Nu mai apuci tu 2016 in politica, centurista arroganta si impostoare.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ