Elena Udrea rupe tăcerea despre confruntările cu denunţătorii săi

| 20 mar, 16:35

Elena Udrea a transmis un nou mesaj pe pagina de Facebook, după ce DNA a cerut prelungirea măsurii arestului preventiv în dosarul Gala Bute. Fosta şefă PMP este nemulţumită de faptul că DNA nu a prezentat în întregime declaraţiile în urma confruntărilor pe care le-a avut cu denunţătorii săi.

Citeşte şi: Stenograme INCENDIARE ale confruntărilor dintre Udrea şi denunţătorii săi. Cine a câştigat meciul

„Elementele invocate în cererea DNA de prelungire a măsurii arestului preventiv reprezintă doar părţi minore ale declaraţiilor făcute la confruntările de ieri.

Sunt trunchieri şi denaturări menite să inventeze un narativ public de culpabilizare a Elenei Udrea. Documentul DNA pare să facă parte din categoria "poveşti nemuritoare".

Avem încredere că vor apărea public informaţii care să facă lumină cu privire la conţinutul real al confruntărilor dintre Udrea şi denunţătorii săi.

Ar fi fost de dorit ca DNA să prezinte în întregime declaraţiile", este mesajul scris pe pagina de Facebook a Elenei Udrea, semnat de echipa de comunicare.

Citeşte şi: EMOŢII pentru Elena Udrea. Ce urmează să afle blonda de la Cotroceni

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ