Elena Udrea se laudă cu o nouă achiziţie: Deputatul PNL, Aurel Niculae, a ales PMP

| 21 mar, 2014

Deputatul Aurel Niculae a ales să părăsească PNL pentru singura formațiune politică în stare să se opună eficient guvernului Ponta, scrie pe blogul personal Elena Udrea.

"Mişcarea Populară se mişcă! Deputatul Aurel Niculae, a ales să părăsească PNL pentru singura formațiune politică în stare să se opună eficient guvernului Ponta. PMP îşi întăreşte astfel şi forţa parlamentară. "Partidul în blugi" adună oamenii care vor să pună umărul să construiască ţara în care ne dorim cu toţii să trăim", notează Elena Udrea pe Facebook.

Deputatul Aurel Niculae a anunţat, vineri, că se va retrage din PNL pentru a se înscrie în PMP.

"Am decis astăzi, 21 martie, să mă alătur Partidului Mişcarea Populară alegând, astfel, o echipă şi un proiect care mi-au câştigat încrederea şi care mă reprezintă cu adevărat - ca om politic, ca român. Nu voi mai activa în cadrul grupului parlamentar liberal, ci mă alătur celui mai nou şi mai proaspăt proiect politic. Sunt foarte bucuros să găsesc aici oameni tineri şi plini de energie. Ca şi ei, şi eu cred că e important ceea ce laşi în urmă. Am doi copii şi vreau ca ei să fie mândri pentru ceea ce a construit tatăl lor alături de acest partid, pentru ceea ce a făcut concret pentru oameni. Sunt şi voi rămâne un om de dreapta şi dincolo de orice ambiţii politice, îmi doresc să activez într-un partid care să se manifeste, prin discurs şi prin iniţiative, ca un partid autentic de dreapta", se arată în declaraţia de presă a deputatului Niculae, transmisă vineri de PMP.

El menţionează că, de aceea, crede că Partidul Mişcarea Populară este "alegerea corectă" şi că locul său este în această echipă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ