Antonescu, despre colaborarea cu PNL clamată de Ponta: Şi eu aş vrea ca România să aibă portavioane

| 21 mar, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, vineri, afirmaţiile premierului Victor Ponta şi ale unor lideri PSD legate de o eventuală nouă colaborare cu PNL, precizând că şi el ar vrea ca România să aibă "câteva" portavioane, dar deocamdată nu se poate.

Antonescu a fost întrebat cum vede declaraţiile premierului Victor Ponta şi mesajele unor lideri PSD care au susţinut că ar dori o nouă colaborare cu PNL în viitorul apropriat.

"Şi eu aş vrea ca România să aibă câteva portavioane, dar nu se poate deocamdată", a replicat liderul PNL.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, luni, membrilor coonducerii PSD, reuniţi în şedinţa BPN, să rămână în relaţii bune cu liberalii pentru că după 25 mai, respectiv după alegerile europarlamentare, vor fi din nou împreună.

"Vă rog pe toţi să transmiteţi în teritoriu că avem nevoie de toate forţele şi de toţi aliaţii, inclusiv o să vă rog pe cât posibil - pe la Iaşi e mai greu - dar în rest cred că se poate să rămânem în relaţii bune cu liberalii, pentru că după 25 mai eu cred că vom fi nou împreună", a spus Ponta, în debutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ