Iohannis se pregătește pentru o înfrângere la europarlamentare

| 21 mar, 2014

Întrebat despre ținta partidului pentru alegerile europarlamentare, Klaus Iohannis a declarat că PNL își va păstra conducerea actuală şi dacă obţine un scor mai mic de 20%, în alegerile din mai.

“Da, noi ne dorim să obţinem cel puţin 20%. Nu (e nevoie de schimbări în conducerea PNL dacă nu obţinem 20% - n.r.). Dacă obţinem mai mult, toată lumea va fi bucuroasă, dacă obţinem mai puţin, va fi toată lumea supărată şi atât”, a explicat, la Sibiu, prim-vicepreşedintele partidului.

Primarul nu își asumă ținta stabilită de liderul partidului, și, anticipând un rezultat sub așteptări, respinge de acum ideea schimbării conducerii după scrutinul pentru Parlamentul European.

Iohannis îl contrazice în felul acesta pe președintele PNL, Crin Antonescu, care declara săptămâna trecută că “sub 20% ar fi foarte rău şi ar genera schimbări foarte serioase [...] ca preşedinte al partidului oricum asta voi iniţia, incluzându-mă şi pe mine.”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mar, 2014
PENSIONAR
Pana nu de mult nu eram cenzurat.Cred ca nu va mai deramjez.Va multumesc pentru perioada cand nu eram cenzurat.AM UITAT UNDE TRAIESC.
21 mar, 2014
canciautor
nu atacati PSD-ul,laudati-l pe Ponta,injurati opozitia si pe Basescu,incurajati dizidenta din PNL
atunci nu veti mai fi cenzurat...
cu scuze,redactia Obiectiv
21 mar, 2014
PENSIONAR
Cu burta goala, saracie, manncare cotrafacuta, medicamente contrafacute, tot ce se poate e cotrafacut, cine este normal sa voteze dreapta,neliberalizmul care este =saracie lucie.Ei bogati liberali, neoliberali fac conflicy=te in lume sa fie si mai bogatii.
21 mar, 2014
SAG
in cadere libera
Antonescu si Iohannis, prin declaratile facute zilnic, nu fac altceva decat sa coboare PNLul in ochii si voturile cetatenilor. Simpaticul si credibilul om Iohannis, ce era pana nu demult, devine , cu fiecare declaratie, tot mai antipatic . PNL va reveni la procentele pe care le-a avut mereu 13-15%... Antonescu se straduieste zilnic ca partidul sa coboare si mai mult....
21 mar, 2014
cantautor
reveniti obsesiv cu PNL-ul...
USL,chiar cu tradatorii PNL,e mort ca idee...

ce ne facem insa daca dreapta ia Presedentia?
Va dau afara Ghita,Palada si Sultanescu pe toti...
tu s-ar putea sa ramai cu caldarea cu apa si Pop cu mopul...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ