Antonescu: Vom atinge 20% la alegerile europarlamentare

| 20 mar, 2014

Crin Antonescu a declarat, la România TV, că rămâne valabilă aserţiunea sa anterioară potrivit căreia va demisiona de la conducerea PNL dacă acest partid nu va obţine un scor de minim 20% la alegerile europarlamentare din 25 mai.

În condiţiile în care prim-vicepreşedintele PNL Klaus Johannis a declarat joi că nu este certă demisia conducerii partidului în cazul neatingerii ţintei de 20%, Crin Antonescu a fost invitat să risipească incertitudinile legate de această chestiune, scrie RomâniaTV.net.

"Am o veste bună şi o veste rea. Vestea bună este că obiectivul de 20% este bătut în cuie, vestea proastă este că facem 20%. Este o veste proastă pentru multă lume, pentru nişte adulţi care o fac pe copiii", a declarat liberalul.

Acesta a afirmat că o demisie a sa în cazul unui eventual eşec este un gest normal. "Dacă eu, ca preşedinte al partidului, cer fiecărui preşedinte de organizaţie să-şi asume o responsabilitate concretă, este normal ca această responsabilitate să înceapă cu mine", a spus Antonescu adăugând că fără minim 20% la europarlamentare construcţia politică vizată de PNL pe termen lung nu mai este fezabilă.

Crin Antonescu a declarat, miercuri, la Adevărul, că obţinerea de către PNL a unui scor sub 20% "ar genera schimbări serioase". Liderul PNL a avertizat că nu va demisiona "înainte de a-i schimba şi pe alţii".

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ