Dan Voiculescu îl susţine pe Mircea Diaconu să strângă semnături pentru Parlamentul European

| 21 mar, 2014

Dan Voiculescu face un apel catre cei “care se simt apropiati de onestitatea” lui Mircea Diaconu sa vina luni la Teatrul Nottara pentru a semna pentru candidatura sa la alegerile parlamentare.

"Ni se intampla adesea – noua, romanilor – sa ne ignoram valorile  nationale si sa le tratam cu lipsa de solidaritate in momentele in care au nevoie de tot suportul nostru.  O personalitate cum este cea a lui Mircea Diaconu aduce, oriunde s-ar afla, beneficii de imagine insemnate tarii noastre.

Salut initiativa sa de a candida ca independent si solicit celor care se simt apropiati de onestitate sa vina luni, 24 martie, la ora 17.00, la Teatrul Nottara sa sustina cu propria semnatura candidatura la alegerile europarlamentare a lui Mircea Diaconu", scrie pe blogul personal fondatorul Partidului Conservator.

Mi-as dori sa fim cat mai multi cei care actioneaza pentru dreptate, care recunosc si promoveaza valorile nationale.

Ar fi un castig pentru tara noastra ca Mircea Diaconu sa reprezinte Romania in Parlamentul European.

Mircea Diaconu a anunţat că va candida ca independent pentru un loc în Parlamentul European.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ