Stolojan: Partidul Mişcarea Populară nu va obţine 8%-10% la alegerile europarlamentare

| 21 mar, 2014

Prim-vicepreşedintele PDL,Theodor Stolojan, spune că Partidul Mişcarea Populară va obţine la alegerile pentru Parlamentul European "un rezultat mult mai mic" decât cel pe care îl aşteaptă.

"Părerea mea e că PMP va obţine un rezultat cu totul altfel decât se aşteaptă, pentru că un partid politic, ca să îl formezi în câteva luni, e o utopie. Trebuie să munceşti ani de zile ca să îţi formezi organizaţii ale partidului în fiecare comună, în fiecare colegiu. Părerea mea e că, faţă de sondajele care arată că vor obţine 8% - 10%, vor obţine un rezultat mult mai mic", a susţinut Theodor Stolojan.

Legat de intrarea PMP în Parlamentul European, liderul PDL a subliniat că: "Vom vedea dacă va reuşi să intre sau nu, dacă va reuşi să depăşească baremul sau nu". Acesta a adăugat că PMP va obţine la alegeri un procent mai mic decât cel la care se aşteaptă liderii formaţiunii.

Europarlamentarul Theodor Stolojan a participat, vineri, la Sibiu, la o dezbatere pe tema alegerilor pentru Parlamentul European.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ