Cătălin Ivan: Sper ca românii să dea un semnal PNL la europarlamentare, iar acesta să revină în USL

| 21 mar, 2014

Eurodeputatul PSD Cătălin Ivan a declarat, vineri, la Sibiu, că speră ca românii care au crezut în proiectul USL să dea un "semnal" PNL la alegerile europarlamentare, iar liberalii să revină în USL.

Eurodeputatul PSD Cătălin Ivan a declarat, într-o conferinţă de presă, că este convins că "majoritatea celor din PNL, cei dezamăgiţi evident de ruperea USL, vor reuşi să-l oprească pe Crin Antonescu să arunce un partid istoric în buzunarul lui Traian Băsescu", notează Mediafax.

"Noi chiar credem cu sinceritate că USL chiar poate să se reactiveze, să funcţioneze din nou după alegerile pentru PE. Avem încredere că cei de la PNL nemulţumiţi de ruperea USL, ştim că nu sunt puţini, să realizeze după alegeri că nu a fost cea mai bună decizie pe care au luat-o şi că USL trebuie să continue până în 2016. Mă aştept ca românii care au crezut în proiectul USL să dea un semnal important celor care au ieşit din Uniune şi s-au îmbrăţişat cu Băsescu", a spus Cătălin Ivan.

El a afirmat că PSD "nu a închis nicodată uşa" pentru liberali.

"Eu sper să realizeze că le este mai bine cu noi decât în buzunarul lui Băsescu şi să revină în Uniune. Noi nu le-am închis niciodată uşa", a mai spus europarlamentarul PSD.

Întrebat cum ar funcţiona actuala alianţă în cazul în care PNL ar reveni, Ivan a precizat: "Actuala alianţă presupune UDMR faţă de ce a fost înainte. Rămâne şi UDMR şi intră şi PNL pe portofoliile pe care le-au avut. Dar să ajungem acolo! Deocamdată, vindem pielea ursului din pădure dacă ne uităm la declaraţiile lui Antonescu şi Iohannis. Nu numai că au rupt toate punţile de legătură, dar şi o punte cât de mică dacă mai rămâne, şi aceleia îi dau foc".

Întrebat care ar fi semnalul către PNL, Ivan a spus: "Eu sper ca cei care au votat USL să realizeze că nu noi am rupt Uniunea, că ne-am dorit să continue şi cei care au făcut această Uniune să eşueze, chiar şi temporar, să plătească preţul".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ