Crin Antonescu - noul admirator al Andreei Pora

| 21 mar, 2014

Crin Antonescu a schimbat repede macazul. După atacuri repetate, furibunde, vocale şi vizibile la aparatul de propagandă a lui Traian Băsescu, astăzi s-a înscris voluntar în prima linie a propagandiştilor băsişti.

Dacă vreţi să vedeţi cum trage Crin Antonescu glonţ după glonţ în PSD şi Victor Ponta, este suficient să citiţi interviul pe care, ţineţi-vă bine, Andreea Pora îl are cu încă preşedintele PNL în Revista 22.

Pentru posteritate, înainte să întrăm în registrul de gratulare reciprocă pe care Antonescu şi Pora l-au afişat public în interviul din Revista 22, să ne aducem aminte de caracterizările Porei la adresa proaspăt spălatului Antonescu: „ideile puţine şi fixe”, „ipocrit”, „leneş”, „jigodie liberală”.

Bun, acum, după schimbarea taberei politice, Antonescu este numai bun de intervievat şi pictat în culorile vii ale unui disident şi, nu-i aşa, chiar prezidenţiabil tocmai de aceea care mai deunăzi îl stropea cu noroi pe cel cu nume de floare.

Nu numai că Antonescu se aşază uşor în braţele propagandei care nu mai devreme de acum 2 luni îl toca zi şi noapte la televizor şi în ziare, dar ajunge şi să o preţuiască pe Andreea Pora, lăudându-i calităţile gazetăreşti şi abilităţile de fină manipulatoare a opiniei publice împotriva, evident a PSD-ului.

Crin Antonescu nu ratează nici o ocazie să-şi atace foştii parteneri de guvernare şi acest lucru pică exact pe placul lui Traian Băsescu şi a șlehtei lui de acoliţi fideli cauzei. Lipsa de consecvenţă a Andreei Pora va fi judecată de public şi de colegii de breaslă, în timp ce schimbarea macazului în cazul lui Antonescu va fi judecat de electorat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ