Elena Udrea transmite un mesaj dur foștilor colegi: Pe mulți i-ar aștepta mulți ani de pușcărie

| 28 oct, 23:26

Elena Udrea a lansat, miercuri, un atac la adresa foştilor colegi din PDL, în prezent PNL, după votul din Camera Deputaţilor, legat de reţinerea şi arestarea sa. Fostul ministru a spus, la România TV, că dacă ar face denunţuri la adresa unor liberali, "pe mulţi i-ar aştepta puşcăria".

"M-a surprins atitudinea unora dintre colegi, care dacă ar fi să comparăm corectitudinea mea şi a lor, diferenţa e mare în defavoarea lor. Eu probabil cât mai am minţile la mine, denunţuri nu o să fac. Oamenii ştiu lucruri. Unii chiar le ştiu, alţii mint că le ştiu şi, din când în când, unii se duc şi mai fac denunţuri. Eu presupun că ştiu nişte lucruri, nu ştiu dacă sunt penale sau nu, sau dacă sunt doar imorale", a spus Elena Udrea la România TV.

Elena Udrea a precizat, miercuri, după aflarea votului din Camera Deputatilor, că dacă ar face denunţuri la adresa unor liberali, pe mulţi i-ar aştepta puşcăria. "Eu mă mir despre unii colegi de la PDL care votau azi (miercuri - n.r.) şi despre care dacă mă apuc să scriu denunţuri, i-ar aştepta mulţi ani de puşcărie. Eu mă întreb dacă ei dorm liniştiţi noaptea, pentru că şi eu am o memorie şi-mi aduc aminte lucruri. Ipocrizia este maximă. Atunci când vorbim de finanţarea partidelor, ar trebui să fim oneşti, toate partidele s-au finanţat la fel”, a declarat Udrea.

Citește și:  Mutarea DNA după decizia parlamentarilor în cazul Elenei Udrea. Ce se va întâmpla


Fostul ministru al Turismului a precizat că dacă ar trebui să vorbească despre modul cum s-au finanţat partidele sau candidaţii în campanii, atunci ar trebui să scrie "pagini multe".

Elena Udrea va putea fi urmărită penal şi reţinută, în condiţiile în care rezultatul final al votului Camerei Deputaţilor privind cererea de reţinere a fost de 123 de voturi pentru şi 119 împotrivă, în timp ce solicitarea de arestare a fost respinsă.

Tag-uri: DNA, elena udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ