ELENA UDREA, vizită surpriză în arest: Dacă ştiam că a rămas în arest pentru o geantă, i le-aş fi aruncat pe toate

| 24 apr, 10:47

Ruxandra Dragomir o vizitează vineri dimineață pe Elena Udrea la Arestul central al Poliției Capitalei. Prietena fostului ministru susține că având în vedere că a început judecarea dosarului ”Gala Bute”, nu se mai justifică menținearea Elenei Udrea în arest.

”Este aboslut firesc ca ea să fie lăstă în libertate. Nu mai vedem niciun motiv pentru care ea să rămână în arestul preventiv. Nu mai poate influența ancheta”, a spus Ruxandra Dragomir.

Aceasta a vorbit și despre presupusa geantă de 50.000 de dolari a Elenei Udrea.

”Faimoasa geanta este deja istorie. Nu s-a dovedit faptul că a primit această geantă. Geanta nu are legătură cu dosarul ”Gala Bute”, este o invenție a procurorilor pentru a distrage atenția de la faptul că nu există probe în dosar. Dacă aș fi știut că Elena a rămas în arestul preventiv pentru o geantă, i le-aș fi aruncat pe toate”, a mai spus Ruxandra Dragomir.

Instanța Supremă a decis joi că Elena Udrea va fi judecată în arest preventiv în dosarul ”Gala Bute”, în care fostul ministru a fost trimis în judecată pe 21 aprilie.

Elena Udrea se află în arest preveniv din data de 25 februarie.

În dosarul "Gala Bute", Elena Udrea a fost acuzată inițial de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și luare de mită. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infracțiuni de luare de mită și spălare de bani.

 

Citeşte şi: ALIN COCOŞ, răsfăţat de iubită în arest la domiciliu. Gestul incredibil făcut de GINA PISTOL

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 apr, 16:48
Sava Darius
Gentile lui Plescoi
Pana iesi tu din puscarie se inventeaza geanta de 1 mil de euro pe care o sa ti-o cumpere betivanul când implinesti 65 de ani la puscarie. O sa ai unghiile roase, parul despicat si tatale o sa-ti atarne pana la genunchi. Atunci o sa te poti bucura de banii din Dubai.
24 apr, 11:00
BASINESCU AMANTUL FARA PAR,PE LIMBA
FA,HOATA BARAGLADINA
NU ARUNCA JENTILE PRIMITE DE LA MINE,DIN BANII RUMANILOR.ARUNCA-TE PE
TINE IN BRATELE STRAMBULUI CRIMINAL COCOLOS,SAU COCOS,DRACUL SA-L IA
CU NUMELE ASTA DE IDIOT.PUTEA SA SE NUMEASCA;JARTEA,JILAVA,CLOSET,
PISOAR,GORGHIU,PREDA CHIOMBUL,FARA SCOALA,SI ALTE NUME DE GOLANI.
DECI,FATA DE FELINAR ROSU DIN FLESCOI,ARUNCA-TE TU IN CANALELE ORASULUI PARIS,ALATURI DE CELE 2 EXCROACE;LICA SI TOPORNICEANU.GLOABELOR DE JULAVA
24 apr, 12:42
Mugur Gurita
simpatic comentariu,cred ca apartine ori Danei Grecu ori lui Gadea
04 mai, 09:42
ponta
despre limbricii rosii
ca a furat nu contesta nimeni , dar puscariile sunt mai rosii decat portocalii.
vine si randul lui pvv
de curvasarie ce sa vorbim : mai stiti limbricilor de aventura strambei de corina cretu cu negroteiul american sau de timeretea dacianei ?
asa ca ciocu mic , mai hoti ca acesti pui de comunisti nu au aparut inca .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ