Elixirul fabulos care topește grăsimea abdominală în doar trei săptămâni

| 02 ian, 18:10

Combinatia dintre hrean, ghimbir si lamaie face minuni asupra organismului, avand in vedere ca hreanul este o sursa excelenta de proteine si fibre, nu are multe grasimi si multe calorii si da imediat senzatia de satietate.

Pe langa hrean, mierea si lamaia, combinate, actioneaza foarte puternic asupra ficatului, curatandu-l si facandu-l sa functioneze in parametri optimi. Astfel, digestia si tot procesul metabolic sunt imbunatatite, organismul reusind sa elimine grasimile in timp record.

Ceea ce poate ajuta la accelerarea procesului de pierdere in greutate este siropul care se poate face din ingrediente naturale pe care le puteti avea deja in bucatarie.

Consumat ca atare se amesteca cu mierea, preferabil miere de salcam, pentru a-i mai atenua din aroma puternica. Hreanul este un aliment excelent in lupta cu bacteriile intestinului si se consuma de obicei cu alimentele grase, deoarece ajuta la o digestie mai buna.

S-a demonstrat ca persoanele care consuma frecvent hrean au memoria mai buna, dar si auzul, vederea si functiile creierului mai bune. Este recomandat in special diabeticilor si persoanelor cu imunitatea scazuta si vesnic racite. Curata organismul de bacterii si infectii, ajuta la o respiratie mai buna si elimina oboseala, punand sangele in miscare. De aceea este folosit si in tratarea unor afectiuni cardiovasculare, precum angina pectorala, cardiopatia ischemica sau hipertensiune.

Ingredintele de aveti nevoie nevoie pentru acest ameste de mare efect sunt

-130 g hrean proaspat

-3 lamai preferabil bio

-4 linguri de miere de salcam

-2 linguri de scortisoara

-200 de grame de radacina de ghimbir proaspat

Modul de preparare

Hreanul si ghimbirul sunt curatate si spalate bine, apoi se dau printr-o razatoare. Adaugati sucul de lamaie, scortisoara si mierea. Toate acestea se amesteca bine si se toarna intr-un borcan curat. Lamaile se spala, se sterg cu otet si se taie marunt, se scot samburii si se amesteca si ele la blender. Mierea se pune la final, se amesteca totul foarte bine si se baga la frigider.in plus, nu este recomandat consumul amestecului pe perioada indelungata pentru persoanele care sufera de colon iritabil, hreanul in exces poate provoca tulburari digestive.Amestecul tinut la frigider mereu pentru a se mentine substantele benefice.

Luati cate o lingura din acest amestec din hrean ghimbir si lamaie de dimineata pe stomacul gol, seara la culcare, timp de trei saptamani.

Tag-uri: ghimbir, grasime
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 ian, 18:55
MARIA TURUT
Mesaj Important
MESAJ IMPORTANT !!!

POSIBILITATE SERIOASA DE CASTIG!!!
Slectam oameni calmi, rabdatori,oameni care gandesc pozitiv, oameni cu viziune pe termen lung, increzatori, responsabili, din toate categoriile de varsta de la 18 ani la peste 60 de ani, oameni foarte seriosi, care doresc sa lucreze de acasa pe calculator. Detalii, Subiect ::Solicit Info. email [email protected]
03 ian, 12:40
Daniel Spitzer
Castiga bani acasa! Cel mai eficient program de lucru la domiciliu a fost lansat! Castiga bani acasa! Simplu, confortabil, cu rezultate! Porneste imediat si castiga bani acasa! Trebuie doar sa ai calculator, internet si minime cunostinte de folosire a documentelor word si pdf. Cand vrei cu seriozitate sa incepi, cauta-ne la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ